Skip Sidebar

Over ons

Verkoop producten uit ontwikkelingslanden

Kunst & cultuur
Deel

Medewerker kerstpakkettenverkoop Wereldwinkel Apeldoorn

Flexibel
Brinklaan 36, 7311 LB Apeldoorn, Netherlands
Winkel
Deel activiteit
#42353
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Wereldwinkel-Apeldoorn1/activiteiten/Medewerker-kerstpakkettenverkoop-Wereldwinkel-Apeldoorn/42353 om je aan te melden

Samenvatting

Kerstpakkettenverkoop is een belangrijk deel van de omzet voor onze producenten in ontwikkelingslanden. Lijkt het je leuk hierin een rol te spelen? Neem dan contact op!

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


Wereldwinkel Apeldoorn verkoopt al jaren kerstpakketten aan bedrijven, scholen, kerken en andere organisaties. Van kleine tot heel grote hoeveelheden, van kleine tot grote bedragen. De inhoud van een pakket wordt in overleg met de klant bepaald, mede aan de hand van onze kerstpakketfolder. Voor de voorbereiding op het kerstpakketseizoen en voor de gesprekken met de (potentiële) klanten zoeken we een medewerker Kerstpakketten., Kerstpakkettenverkoop is een belangrijk deel van de omzet van onze winkel. Lijkt het je leuk hierin een rol te spelen? Kom kennismaken!


PRAKTISCHE INFORMATIE


De Wereldwinkel verkoopt producten uit ontwikkelingslanden en geeft hiermee de makers een kans op een redelijk bestaan. Een heel mooi doel om je vrijwilliger voor in te zetten, vinden onze ongeveer 35 vrijwilligers. De sfeer in de winkel is gezellig, een leuke omgeving om te werken. Bovendien worden er af en toe ontspanningsmomenten georganiseerd, waar je elkaar beter kunt leren kennen.


RECLAME


Kerstpakkettenverkoop is een belangrijk deel van de omzet van onze winkel. Lijkt het je leuk hierin een rol te spelen?

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Wereldwinkel Apeldoorn > Medewerker kerstpakkettenverkoop Wereldwinkel Apeldoorn

Over Wereldwinkel Apeldoorn

Verkoop producten uit ontwikkelingslanden
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)