Skip Sidebar

Over ons

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen.
Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, ...

Kunst & cultuur
Deel

Klussen- of timmerman/vrouw gezocht!

Structureel werk
Brinklaan 36, 7311 LB Apeldoorn, Netherlands
Klussen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Apeldoorn
#42451
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Wereldwinkel-Apeldoorn1/activiteiten/Klussen--of-timmermanvrouw-gezocht/42451 om je aan te melden

Contactpersoon

Wereldwinkel ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Handige klussen- of timmerman/vrouw gezocht voor allerlei klussen in en om de winkel

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?


Wij verkopen originele producten en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Deze producten zijn gemaakt met een boodschap en respect voor mens en milieu. De Wereldwinkel investeert in een leefbare wereld voor iedereen. De producten worden met zorg en volgens Fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Duurzame, ecologische, biologische producten zijn in opkomst. Wij maken ook hiervoor plaats in de schappen van de winkel. Ondernemers uit andere culturen krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en een kans om een goed bestaan op te bouwen.


Werkzaamheden

Omdat onze klusjesman met pensioen is gegaan zoeken we een handige klusjesman of -vrouw die diverse klussen in de winkel en het pand kan doen.


Wij bieden


Bij de Wereldwinkel werk je samen met zo'n 20-30 enthousiaste vrijwilligers. Stuk voor stuk gedreven mensen die Fair Trade een warm hart toe dragen.


Wie zich inzet voor een betere wereld, mag daar ook iets voor terugverwachten. Geen geld, maar iets waardevollers: een netwerk, zingeving, nieuwe kennis of het ontdekken van een compleet nieuw talent. 

Vind je het leuk om af en toe een klus voor de Wereldwinkel te doen?


Neem dan contact op met [email protected] 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wereldwinkel Apeldoorn

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen.
Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.