Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen.
Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, ...

Kunst & cultuur
Deel
 Accountmanager pakketten

Accountmanager pakketten

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Campagne voerenNederlands
Sociale rechtvaardigheid
1 plaats over.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Apeldoorn
#61469
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Wereldwinkel-Apeldoorn1/activiteiten/Accountmanager-pakketten/61469 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Verwerven van orders van bestaande en nieuwe klanten en tegelijkertijd uitdragen gedachte achter het belang van Fairtrade.

Uitgebreide omschrijving

Het gaat bij deze vacature om het verwerven van opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten door het leggen en onderhouden van contacten met o.a. bedrijven en instellingen. Die zoeken we in de

gemeente Apeldoorn en directe omgeving. We willen de weg van de geleidelijkheid bewandelen zodat de spankracht van de vereniging niet in gevaar komt. Gegeven de huidige inzet van de leden

zoeken we vooral naar betere spreiding van opdrachten gedurende het jaar en naar een beperkt aantal nieuwe orders gedurende de kerstperiode.

Je helpt bedrijven en instellingen bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen en jouw activiteiten dragen bij aan de verbetering van de levensomstandigheid van onze producenten. Het actief bevorderen van beide elementen past bij jouw kijk op de wereld.

Als accountmanager ben je de verbindende schakel tussen ons en de klant en daarmee ook de adviseur de klanten bijstaat bij het samenstellen van het pakket, de keuze van het geschenk.

Vanuit je kennis over de wensen van die pakket-klanten adviseer je over de gewenste samenstelling van het assortiment dat de Wereldwinkel.

Je gaat in ieder geval deel uitmaken van de werkgroep Pakketten. Wanneer het om uitvoeren van de opdrachten gaat, steek je samen met andere leden graag de armen uit de mouwen. Want vele

handen maken licht werk. Je bent praktisch ingesteld en een motivator die andere leden met woord en daad aanspoort om samen de schouders eronder te zetten.


Wanneer past deze klus bij jou?

Graag zien we dat je ruime ervaring hebt opgebouwd als accountmanager of in een vergelijkbare functie. Belangrijk is verder dat je de doelstelling van onze vereniging onderschrijft en die uit wilt dragen. Daarvoor beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je redactioneel vaardig. Je bent een verbinder die in staat is klantrelaties op de bouwen en deze te onderhouden. Verder is belangrijk dat je een teamspeler bent die voortdurend zoekt naar samenwerking en het benutten van de kwaliteiten die binnen de vereniging beschikbaar zijn. Je bent ook een realist die begrijpt hoe een vrijwilligersorganisatie werkt en wat daarbinnen de

(on)mogelijkheden zijn als het gaat om spankracht.


Wat krijg je ervoor terug?

Het lidmaatschap van de vereniging Wereldwinkel Apeldoorn en daarmee wordt je deel van een gemêleerde groep van 38 gezellige en gemotiveerde collega´s. De wetenschap dat jouw bijdrage belangrijk is niet alleen voor onze producenten maar ook de continuïteit van de vereniging. De mogelijkheid om jouw kennis en ervaring opnieuw in te zetten. Daarbij is er veel ruimte voor eigen initiatief om dit verkoopkanaal structureel op de kaart te zetten. Uiteraard doe je nieuwe contacten op en nieuwe ervaringen. Werktijden zijn in overleg maar in principe op basis van jouw agenda.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Wereldwinkel Apeldoorn

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen.
Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.