Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Paardrijden Gehandicapten (SPG) in Apeldoorn zet zich al vanaf 1981 belangeloos in om ruiters met een functiebeperking de mogelijkheid te bieden om op therapeutische wijze paard te rijden.

Welzijn
Deel

Een voorzitter voor de SPG

Flexibel
Broeklanderweg 91, 7341 PN Beemte Broekland, Netherlands
Coördineren
Mensen met een beperking
Deel activiteit
#42792
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Paardrijden-Gehandicapten/activiteiten/Een-voorzitter-voor-de-SPG/42792 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken in ons bestuur een voorzitter. Momenteel bestaat het bestuur uit een penningmeester, een secretaris en een coördinator mennen. Onze vorige voorzitter moest helaas stoppen vanwege uitbreiding van zijn baan.
Wij zoeken iemand met affiniteit met de doelgroep die bijvoorbeeld een netwerk kan onderhouden en met ons mee kan denken en doen om de Stichting te laten groeien. Info kunt u vinden op onze website : www.spgapeldoorn.nl. Een stabiel bestuur maakt dat ruiters en vrijwilligers zich gezien voelen binnen de Stichting.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij? 

De Stichting Paardrijden Gehandicapten Apeldoorn biedt onze speciale ruiters en menners de mogelijkheid om paard te rijden en te mennen.

Het is een unieke ervaring voor hen  om op deze manier met hun sport bezig te zijn. Waar het voor de een vooral om de gezelligheid gaat , het contact met het paard en met de vrijwilliger , is het voor de ander een hele fijne manier van fysiotherapie.

Hierbij zijn onze  vrijwilligers van onschatbare waarde voor de ruiters en menners.

Werkzaamheden 
De voorzitter die wij zoeken heeft de volgende taken:

  • ziet toe op een goede taakverdeling binnen het bestuur;
  • vertegenwoordigt de organisatie naar buiten toe, onderhoudt contacten met belangrijke instanties;
  • bereidt de bestuursvergaderingen voor en zit deze voor;
  • zorgt voor een goede besluitvorming en een adequate uitvoering;
  • stelt (samen met de secretaris) een agenda op;

Wij vragen iemand die enthousiast is met communicatieve en bestuurlijke kwaliteiten die mensen met een beperking een warm hart toedraagt

Wij bieden 
Het betreft een vrijwilligersfunctie met als beloning dankbaarheid van mensen die zonder de SPG niet tot paardrijden of mennen zouden komen, maar voor wie het wel veel betekent.

Tijdsbesteding
Wij vergaderen ongeveer 7 keer per jaar. 

Hoe kom ik er?

Over Stichting Paardrijden Gehandicapten

De Stichting Paardrijden Gehandicapten (SPG) in Apeldoorn zet zich al vanaf 1981 belangeloos in om ruiters met een functiebeperking de mogelijkheid te bieden om op therapeutische wijze paard te rijden.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)