Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Guitart.
Door de belangstelling en behoefte om samen te musiceren is in 2020 stichting Guitart opgericht en snel uitgegroeid tot een drukbezochte culturele en kunstzinnige locatie in ...

Kunst & cultuur
Deel
 Vrijwilligerscoördinator

Vrijwilligerscoördinator

Structureel werk · 2–5 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Kunst & cultuurWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Guitart
#48226
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Guitart/activiteiten/Volunteer-Coordinator/48226 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting Guitart Apeldoorn zoekt een Vrijwilligerscoördinator voor enkele uren per week.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Guitart Apeldoorn zoekt een Vrijwilligerscoördinator voor een paar uur per week afhankelijk van de vraag en behoefte. 


Zonder onze vrijwilligers kunnen we de vele wekelijkse muziekbeoefenaars geen faciliteiten en onze service en gastvrijheid bieden, die we ons tot doel stellen

Wij willen onze vrijwilligers een fijne en zinvolle werkplek bieden in een goede en gemoedelijke muzikale sfeer. Om dit te realiseren en bewaken, zoeken we een bevlogen vrijwilligerscoördinator

Als vrijwilligerscoördinator ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van ons actieve vrijwilligersbeleid.

Je inspireert en motiveert vrijwilligers en hebt oog voor hun belangen, motivatie en behoeftes.

Je bent de spin in het web als het gaat om het werven en inplannen van vrijwilligers.

Je bent bij binnenkomst van de vrijwilliger het visitekaartje van stichting Guitart en zorgt voor een goed en veilig vrijwilligersklimaat.

Ervaring als vrijwilligerscoördinator is een pre, maar zeker geen eis.


Wat ga je doen? 

Uitvoeren, monitoren en bijstellen van het vrijwilligersbeleid; Werven, matchen, begeleiden en coördineren van vrijwilligers; Zorgdragen voor een correcte registratie van de vrijwilligers; Zorgdragen voor een goede communicatie met vrijwilligers; Je bent het aanspreekpunt voor vrijwilligers; Initiëren van bijeenkomsten voor vrijwilligers; Je werkt samen met de kernvrijwilligers en het bestuur.


Voorwaarden: Enige kennis en ervaring in vrijwilligerscoördinatie; Affiniteit met kunst en cultuur; Je past in het team van vrijwilligers met jouw bevlogen, creatieve en muzikale karakter; Je kunt zelfstandig werken, prioriteiten bepalen en problemen oplossen; Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, bent enthousiast en legt makkelijk contact; Je kunt goed omgaan met verschillende mensen, emoties, weerstanden en kritiek.

Wat bieden we? Een inspirerende functie binnen een fijn, ambitieus team met betrokken vrijwilligers en de mogelijkheid om samen met collega’s muziek te maken.

Stichting Guitart streeft ernaar een meerstemmige en inclusieve organisatie te zijn.

Daarom roepen wij kandidaten op om te reageren, die zich hierin herkennen en ons daarin ook versterken.

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Jan Werkhoven, voorzitter stichting Guitart.


Meer informatie over de organisatie: zie onze website, www.guitart-music.nl.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Guitart > Vrijwilligerscoördinator

Over Stichting Guitart

Stichting Guitart.
Door de belangstelling en behoefte om samen te musiceren is in 2020 stichting Guitart opgericht en snel uitgegroeid tot een drukbezochte culturele en kunstzinnige locatie in Apeldoorn. De locatie is voorzien van nu vier oefenruimtes met volledige backline en een amateurstudio. Daarnaast treden de muzikanten regelmatig op in de buitenruimte van Apeldoorn of op (kleine) lokale podia.
Beginnende muzikanten, amateurs, semiprofessionele en professionele bands, zanggroepen, koren en muziekdocenten, weten stichting Guitart te vinden. Maar ook kinderen, leraren voor muziekles en jongeren die iets willen doen op cultureel of muzikaal vlak hebben interesse getoond.