Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel
 taalvrijwilligers voor het taalcafe

taalvrijwilligers voor het taalcafe

Taak · 2–4 uur
Magistratenveld, 7327 LK Apeldoorn, Nederland
OnderwijsNederlandsBestuur
Vluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42389
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/language-volunteers-for-the-language-cafe/42389 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij anderstaligen, zowel mannen als vrouwen, helpen met de Nederlandse taal? Maar wil je niet echt lesgeven? Word dan taalvrijwilliger bij het programma Thee, taal en koffie. Dit is een laagdrempelig taalcafe waar mensen naartoe komen om te oefenen met het Nederlands en om contacten te leggen.Samen drink je ee kop koffie met de groep en ga je in gesprek over van alles en nog wat.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Da Capo biedt allerlei activiteiten op het gebied van taal & activering aan (met name) migrantenvrouwen. Maar webieden ook taalcafe's aan, waar zowel mannen als vrouwen naartoe kunnen komen om taal te oefenen. Een keer per week kunnen mensen met elkaar in gesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee. Het maakt niet uit hoe hoog het taalniveau is.


Werkzaamheden

Je wordt een van de vrijwilligers die de verschillende groepjes gaat begeleiden in het gesprek. Je denkt mee in de thema's die besproken kunnen worden, of een taalspelletje dat gespeeld kan worden. Koffie en thee zetten kan ook tot de taken behoren, evenals de tafels klaarzetten.

 

Wij vragen

Enthousiasme, bereid om een beetje voor te bereiden (zoals vragenlijsten bedenken, thema's bedenken), breed interessegebied.


Wij bieden

Een gezellige lokatie en leuke collega's en dankbaar werk.


Tijdsbesteding  

1 dagdeel (ochtend) per week. Momenteel gezocht voor de maandag of vrijdag.

Een vast dagdeel van je tijd, in dit geval maandag- of vrijdagochtend van 9.15 - 11.30


Lokatie

Dit taalcafe willen we starten in de Maten aan het Magistratenveld in het buurthuis 't Veldhuus.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Da Capo > taalvrijwilligers voor het taalcafe

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.