Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel
Wij zoeken een vrijwilligerscoördinator

Wij zoeken een vrijwilligerscoördinator

Structureel werk · 4–8 uur/week
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Natuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#62457
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/Wij-zoeken-een-vrijwilligerscoordinator/62457 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het werven van vrijwilligers voor de zorgtuinderij. Zoeken via sociale media, afspraken met mensen, kijken of iemand bij ons past. Een leuke en uitdagende klus.

Uitgebreide omschrijving

Bij StadsAkkers werken meer dan 100 vrijwilligers aan een mooie klus. Veel mensen weten ons al te vinden, maar we missen iemand die het werven van vrijwilligers echt in goede banen kan leiden.

We zoeken dus een coördinator, iemand die vacatures plaatst, iemand die gesprekken kan voeren met de nieuwe vrijwilligers en iemand die op de akker het vrijwilligersbeleid verder kan coördineren en uitbouwen in overleg met onze tuinders en zorgbegeleiders.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > Wij zoeken een vrijwilligerscoördinator

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.