Skip Sidebar

Over ons

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Natuur & Milieu
Deel

Gastheer/vrouw Informatiecentrum `t Leesten

Flexibel
Hoenderloseweg 19, 7339 GH Ugchelen, Netherlands
Gastheer/vrouw
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42999
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Staatsbosbeheer-Informatiecentrum-t-Leesten/activiteiten/Gastheervrouw-Informatiecentrum-t-Leesten/42999 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Informatiecentrum ‘t Leesten bij Ugchelen is de poort naar de midden-Veluwe.
Het centrum wordt gesitueerd in bospaviljoen ‘t Leesten.
We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te enthousiasmeren over Staatsbosbeheer en de Veluwe, de activiteiten en de producten in de winkel.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Wat doet Staatsbosbeheer
Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.
 
Informatiecentrum ‘t Leesten bij Ugchelen is de poort naar de midden-Veluwe. Het centrum wordt gesitueerd in bospaviljoen ‘t Leesten welke momenteel een totaal nieuw gebouw krijgt. Mensen komen voor een bezoek aan het gebied, al dan niet met hond, en een bezoek aan de horeca of voor een van de activiteiten die in het gebied ontplooid worden. We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te enthousiasmeren over Staatsbosbeheer en de Veluwe, de activiteiten en de producten in de winkel. Kom jij dit geheel nieuwe team versterken en helpen hier iets moois op te bouwen?
Bij Staatsbosbeheer zorgen we samen met de maatschappij dat zoveel mogelijk mensen de natuur kunnen beleven. Vrijwilligers zijn daarin onmisbaar. Duizenden mensen zetten zich vrijwillig in voor Staatsbosbeheer. Ze zijn een belangrijke schakel in ons contact met de bezoekers en omwonenden van onze gebieden.
 
Ambassadeurs
Vrijwilligers zijn onze ambassadeurs in de samenleving. 
Ze zijn onze gastvrouwen en gastheren in buitencentra.
Ze vertellen de verhalen over onze natuurgebieden aan schoolklassen, gezinnen en natuurliefhebbers; ze organiseren en begeleiden activiteiten en geven voorlichting.
Ze helpen ook mee in het beheer, inventarisatie en monitoring van de terreinen. 
 
Ogen en oren
En minstens zo belangrijk: vrijwilligers zijn onze ogen en oren in het contact met burgers en bedrijven. Zij horen wat er speelt en welke vragen en dilemma’s er leven onder onze bezoekers en welke goede ideeën zij hebben voor onze terreinen. We zijn trots op onze vrijwilligers en ondersteunen hen zo goed mogelijk om hun passie voor natuur in te zetten en te delen met de bezoekers van onze terreinen.
 
Werkzaamheden
Aan de balie
Je vindt het leuk om bezoekers te enthousiasmeren voor de Veluwe en het werk van Staatsbosbeheer. Je helpt mensen graag met de vragen die ze hebben, zowel over de recreatieve mogelijkheden als over het beheer en de planten en dieren. De werkzaamheden bestaan uit;
o    Bezoekers welkom heten 
o    Informatie geven over de activiteiten, routes, beheer en producten  en de expositie
o    Aannemen van de telefoon
o    Het netjes houden van de winkel en de expositie en het voorbereiden van activiteiten
o    Afrekenen van winkelproducten met de kassa
 
Je bent/kunt;
o    Computer vaardig; informatie opzoeken en online boekingen kunnen doen
o    Cadeaus inpakken
o    Bij drukte aan de balie stressbestendig, dienstverlenend en klantvriendelijk
o    Omgaan met kritische vragen van bezoekers
o    Omgaan met kinderen
 
In de winkel
Je vindt het leuk om ervoor te zorgen dat de omzet van de winkel stijgt door jouw inzet. Je bent nauwkeurig, vindt het leuk om samen te werken, hebt affiniteit met de winkel en bent minimaal één dag per week beschikbaar. De werkzaamheden bestaan uit;
o    Productinformatie geven
o    Inpakken, afrekenen van winkelproducten met de kassa
o    Presenteren en etaleren van artikelen in de winkel en bijvullen
o    Leveringen voor de winkel controleren 
o    Prijzen en spiegelen van artikelen
 
Wij vragen
Je kunt een VOG kunt overleggen.
Je bent klantvriendelijk.
Je bent representatief.
Je hebt een open houding.
Je bent een goede luisteraar.
Je bent helder in bewoording.
Je kunt goed omgaan met drukte.
Je kunt goed samenwerken.
Je hebt affiniteit met natuur.
 
Wij bieden
Een mooie werkplek  op de Veluwe waar we met elkaar iets moois op gaan zetten. We zorgen dat je getraind wordt voor het omgaan met klanten, kassa bediening etc. Gedurende het jaar zullen we bijeenkomsten organiseren waarin diverse onderwerpen aanbod komen. We bieden een inspirerende werkomgeving in een prachtig natuurgebied, leuke collega’s en enthousiaste bezoekers.
 
Je krijgt een abonnement op het Staatsbosbeheer Magazine en je ontvangt vrijwilligerskleding die gedragen wordt tijdens de diensten. Ook kun je een kleine onkosten- of reisvergoeding ontvangen. 
 
Tijdsbesteding 
Een dag per week. Je hebt geen problemen om bij toerbeurt weekenden en feestdagen te werken.

Hoe kom ik er?

Over Staatsbosbeheer Informatiecentrum `t Leesten

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)