Skip Sidebar
Siza

Siza

Non-profit

Over ons

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

Welzijn
Deel

Keukenprins zoekt keukenprins(es)!

1–4 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Koken & eten
Welzijn
Deel activiteit
#45897
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Siza4/activiteiten/Keukenprins-zoekt-keukenprinses/45897 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Inzet SizaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ik ben Ruben, een vriendelijke en sociale jongen van 29 jaar en in woon in Apeldoorn. Ik ben op zoek naar een kookmaatje die mij helpt bij de stappen die nodig

Uitgebreide omschrijving

Ik ben Ruben, een vriendelijke en sociale jongen van 29 jaar en in woon in Apeldoorn. Ik ben op zoek naar een kookmaatje die mij helpt bij de stappen die nodig zijn om een lekkere maaltijd te maken. Het bedenken van een recept is voor mij geen probleem. Het maken van een boodschappenlijstje, het halen van de boodschappen en het daadwerkelijk koken van de maaltijd is voor mij lastig.


Doordat ik epilepsie heb kan het zijn dat ik tijdens een epileptisch insult niet adequaat reageer op een vraag van jou. Ik loop wel gewoon door en blijf praten maar heb op dat moment niet direct in de gaten wat er om mij heen gebeurt. Hierdoor kan het eten aanbranden en dat zou natuurlijk enorm jammer zijn. (Wanneer jij tijdens een insult de begeleiding belt, kunnen we daarna het koken weer oppakken)


Je hoeft echt geen Jamie Oliver of Herman den Blijker te zijn. Maar ben jij rustig en duidelijk en kun jij mij helpen met het maken van een stappenplan zodat ik een heerlijk maaltijd op tafel kan zetten. Dan ben ik opzoek naar jou!


Ik zou het leuk vinden samen met jou te koken op maandag-, dinsdag-, donderdag-, of vrijdagmiddag na 13.00 uur. Welke dag het gaat worden overleggen we natuurlijk samen.

Zelfstandig leren koken zou mij veel zelfstandigheid en vrijheid opleveren. Hoe ontzettend fijn is dat!


Siza is enorm blij met haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus!


 www.sizavrijwilligers.nl


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Siza > Keukenprins zoekt keukenprins(es)!

Over Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)