Skip Sidebar

Over ons

Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Moviera biedt advies, hulp en ...

WelzijnArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel

Vrouwenopvang zoekt maatje

Structureel werk
Halstraat 56, 7321 AH Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Moviera Apeldoorn
#42578
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Moviera-Apeldoorn/activiteiten/Vrouwenopvang-zoekt-maatje/42578 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Moviera staat voor aanpak huiselijk geweld. We hebben diverse opvanglocaties waar we onderdak en hulpverlening bieden aan mensen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Sommige cliënten hebben behoefte aan een maatje, die aandacht kan geven, waar nodig.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Moviera staat voor aanpak huiselijk geweld. We hebben diverse opvanglocaties waar we onderdak en hulpverlening bieden. Dit zijn vaak moeders met kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld.

Werkzaamheden
We zoeken een vrouwelijk maatje, die tijd over heeft om cliënten aandacht geven, waar nodig. Bijvoorbeeld bij het leren van de Nederlandse taal, wegwijs maken in de stad of samen er op uit te gaan.  

Wij vragen
  • Je vindt het leuk om mensen te helpen en je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je vindt het een uitdaging om te communiceren met anderstaligen (bv via google translate) 
  • Je hebt sterke sociale vaardigheden (betrouwbaar, zelfstandig en vriendelijk)
  • Je kunt prioriteiten en grenzen stellen
  • Je bent in staat om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een referentie aan te geven.
  • Je kunt de gedragscode van de organisatie onderschrijven.

Wij bieden
  • Interactie met een interessante doelgroep
  • Ondersteuning door een professional
  • Reiskostenregeling
Tijdsbesteding 
Afhankelijk van de vraag van de cliënt én mogelijkheden van de vrijwilliger. Maatjes spreken meestal 1x in de week iets af. 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Moviera Apeldoorn

Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Moviera biedt advies, hulp en veilig onderdak.