Skip Sidebar

Over ons

De belangrijkste vragen die Leprazending zichzelf stelt: wat is nodig om leprabesmetting vanaf 2035 wereldwijd te kunnen stoppen, en daarmee lepra op langere termijn te kunnen voorkomen? Drie ...

WelzijnZorgSociale rechtvaardigheid
Deel
Leprazending Nederland (Stg.)

Over Leprazending Nederland (Stg.)

De belangrijkste vragen die Leprazending zichzelf stelt: wat is nodig om leprabesmetting vanaf 2035 wereldwijd te kunnen stoppen, en daarmee lepra op langere termijn te kunnen voorkomen? Drie dingen:
Geen besmetting meer: Het verslaan van leprabesmetting.
Geen handicaps meer: Het voorkomen van handicaps veroorzaakt door lepra.
Geen discriminatie meer: Geen discriminatie meer van mensen met lepra.

Wij zijn hands-on en geven directe zorg. Het unieke van Leprazending zijn onze eigen ziekenhuizen, vakscholen en gemeenschapsprojecten. Daardoor heeft Leprazending veel eigen lepra-experts, die in direct contact staan met leprapatiënten. Professioneel, maar met liefde en aandacht aan de individuele patiënt. We strijden tegen lepra op een professionele manier en verliezen de individuele patiënt niet uit het oog.

Onze motivatie om leprapatiënten te helpen, vinden we in de liefde en barmhartigheid van Jezus Christus. Jezus zag om naar de meest kwetsbaren, naar zieken en melaatsen. Hij genas hen. Wij willen verdergaan in Zijn voetsporen.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Nieuw
Vacature vrijwilliger accountmanagement/ sales
Structureel werk · Flexibele uren
Apeldoorn
Vacature vrijwilliger accountmanagement/ sales
Help jij Leprazending met het verkopen van onze nieuwe koffielijn Coffee to Care? De volledige winst van gaat naar mensen met lepra.Geplaatst door Leprazending Nederland (Stg.)

Foto's