Skip Sidebar

Over ons

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze ...

Welzijn
Deel

Administratief medewerker

Flexibel
Administratie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42762
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Leergeld-Apeldoorn-VoorstSt/activiteiten/Administratief-medewerker/42762 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je maatschappelijk betrokken en heb je het hart op de juiste plek?
Dan is deze functie iets voor jou!
Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is op zoek naar een administratief medewerker op vrijwillige basis.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds en ondersteunt gezinnen die in een minima situatie verkeren.
Wij zorgen ervoor dat kinderen mee kunnen op schoolreisje, een fiets hebben om naar school te fietsen, en een chromebook hebben voor hun middelbare school activiteiten. 
Daarnaast bekostigt Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst buitenschoolse activiteiten zoals voetbal of pianoles voor kinderen van 4 t/m 17 jaar.

Werkzaamheden

Alle aanvragen registreren in het cliëntvolgsysteem, adviseren over de mogelijkheden vanuit Leergeld, scannen en het up-to-date houden van dossiers, meedraaien bij het wekelijkse spreekuur.

Wij vragen

Maatschappelijke betrokkenheid, communicatief vaardig in woord en geschrift. Wij zijn op zoek naar een flexibele kracht die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Wij bieden

Werken in een leuk en ambitieus team om samen vele kinderen, die in een minimasituatie opgroeien, te helpen met sport/cultuur/schoolreis bij de aanschaf van een fiets en laptop.

Tijdsbesteding 10 uur per week, meer of minder is bespreekbaar.

 

Over Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze kinderen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)