Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Word jij onze vrijwilliger voor de 'Braintrainer'

Structureel werk · 2–3 uur/week
Kanaal Noord, 7311 PK Apeldoorn, Nederland
Buurt & omgeving
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
KleinGeluk
#47229
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Word-jij-onze-vrijwilliger-voor-de-Braintrainer/47229 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor locatie Veldhuis zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om samen met de bewoner aan de slag te gaan met de braintrainer.

Uitgebreide omschrijving

De braintrainer stimuleert het denkvermogen en het geheugen van onze bewoners en dat geeft plezier.


Het is een verplaatsbare 'computer' waarbij je middels het aanraken van het scherm een quiz en een spelletje kan spelen, maar ook kan luisteren naar muziekfragmenten. Dit is een 1 op 1 activiteit met een bewoner.


 "Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 

 

 

Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Word jij onze vrijwilliger voor de 'Braintrainer'

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.