Skip Sidebar

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Word jij onze nieuwe gastdame of gastheer bij de receptie?

Structureel werk · 0–4 uur/week
Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn, Nederland
ReceptieNederlandsComputer
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
KleinGeluk
#44527
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Word-jij-onze-nieuwe-gastdame-of-gastheer-bij-de-receptie/44527 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als gastdame of gastheer ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van de locatie Avondzon.

Uitgebreide omschrijving

Als gastdame of gastheer ben je het eerste aanspreekpunt van de locatie en bepaalt hiermee de eerste indruk. je verwelkomt gasten en helpt hen op weg zodat men zich welkom voelt.


Werktijden: 9.00 uur tot 12.30 uur of van 13.00 uur tot 16.30 uur.


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug"

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn.


Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.


Als vrijwilliger ben je verzekerd ( WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan.Heb je interesse?

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected]

www.kleingeluk.nl 

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Word jij onze nieuwe gastdame of gastheer bij de receptie?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.