Skip Navigation
Gezellige en Sociale KookVrijwilliger

Gezellige en Sociale KookVrijwilliger

Structureel werk · 4 uur/week
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
Koken & eten
WelzijnZorg
Activiteit Delen
IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen
#65571
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn-Het-Hoogeland-Beekbergen/activiteiten/Gezellige-en-Sociale-KookVrijwilliger/65571 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een van onze woonhuizen zoeken we een gezellige en sociale kookvrijwilliger die iedere week, samen met de cliënten, een lekkere maaltijd wil bereiden.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen

Voor een van onze woonhuizen zoeken we een gezellige en sociale kookvrijwilliger die iedere week, samen met de cliënten, een lekkere maaltijd wil bereiden.

 

Je vindt het leuk om de maaltijd voor te bereiden en te koken en zeker om dit samen met de cliënten te doen. Ondertussen is er alle ruimte voor een gesprekje, een lach en soms is het samen aan de slag zijn voldoende. Ook kan het voorkomen dat er geen cliënten zijn die willen helpen. Geen kookmoment is hetzelfde en ook de wisseling in aanwezige cliënten is per keer verschillend.

 

Dit ben jij

Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de client/cliënten.

Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.

 

Je bent minimaal één keer per week een vast moment van 14.00 – 18.00 uur beschikbaar en wordt gekoppeld aan het betreffende woonhuis.

 

Hoe gaan we verder

Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt.

 

Wat krijg je ervoor terug

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt.

Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en

-       bieden begeleiding

-       mogelijkheid voor training en scholing

-       een verzekering

-       een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd

-       en een vrijwilligersvergoeding.

 

Enthousiast geworden

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.  

 

Contact

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke Dijkstra, 088-6062104, [email protected]

 

 


 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.

Powered by Deed‌mob Tools ·