Skip Navigation
Vrijwilliger leuke activiteiten

Vrijwilliger leuke activiteiten

Structureel werk · Flexibele uren
Van Limburg Stirumweg 19, 7361CE Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen
#54651
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn-Het-Hoogeland-Beekbergen/activiteiten/Activiteitenbegeleider/54651 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij leuke activiteiten doen met de bewoners van Het Hoogeland in Beekbergen? Koffie drinken, biljarten of fietsen op de nieuwe duofiets. Er kan van alles!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

We zoeken iemand die het leuk vind om met onze bewoners gezellige activiteiten te ondernemen. Zoals: wandelen, fietsen, biljarten, schaken of een ander spelletje. Er is veel mogelijk zolang onze cliënten en jij maar een leuke tijd hebben. Er is een duo fiets, tandem, biljarttafel en een kast vol spelletjes aanwezig. 

Als vrijwilliger bij IrisZorg kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten, simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. Wij bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding.


 

Wie ben jij?

Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren.

Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar.

 

Wie zijn wij?

Het Hoogeland in Beekbergen

Iriszorg Het Hoogeland is een beschermd wonen voorziening waar bewoners en ook een aantal cliënten van elders een (arbeidsmatige) dagbesteding hebben. Het is een bijzondere plek waar mensen met verschillende achtergronden wonen vanuit maatschappelijke opvang.


Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met:

Marieke Dijkstra, coördinator vrijwilligerswerk, 088-6062104, [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.

Powered by Deed‌mob Tools ·