Skip Sidebar

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

WelzijnZorg
Deel

Actief maatje gezocht voor Het Hoogeland

Project (Tijdelijk) · 1–4 uur/week
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
WelzijnZorg
Activiteit Delen
IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen
#62864
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn-Het-Hoogeland-Beekbergen/activiteiten/Actief-maatje-gezocht-voor-Het-Hoogeland/62864 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij een actief maatje die houdt van sport, wandelen, fietsen, spelletjes doen en/of line dance?

Uitgebreide omschrijving

We zoeken iemand die ongeveer één keer per week samen met de cliënt een sportieve activiteit kan doen. Jullie overleggen samen welke activiteit.

 

Dit ben jij

Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent minimaal één keer per week beschikbaar.

 

Hoe gaan we verder

Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We kijken altijd heel nauwkeurig naar de overeenkomsten in hobby’s, leeftijd of levensinstelling, etc. Wanneer we denken dat er sprake is van een goede match, plannen we een eerste ontmoeting.

 

Wat krijg je ervoor terug

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en

  • bieden begeleiding
  • training
  • een verzekering
  • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd
  • en een vrijwilligersvergoeding.

 

Enthousiast geworden

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie het Hoogeland en over de cliënt. Als er een match is regelen we een eerste ontmoeting. 

 

Contact

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke Dijkstra, 088-6062104, [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.