Skip Navigation
Skip Sidebar
IVN Webwinkel

IVN Webwinkel

Non-profit

Over ons

De producten van de IVN webwinkel dragen bij aan de missie van IVN: natuur in de harten van mensen brengen. Iedere dag zorgt het team ervoor dat de bestelde producten worden ingepakt en verzonden ...

Natuur & MilieuOnderwijs
Deel
Inpakken van bestellingen.

Inpakken van bestellingen.

Project (Tijdelijk) · 10–15 uur/week · Start vanaf 30 mei 2023 Voor ongeveer 4 maanden
7325 WM, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Natuur & MilieuOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IVN Webwinkel
#65845
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IVN-Webwinkel/activiteiten/inpakken-van-bestellingen/65845 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken
Een vrijwilliger voor minimaal 2 dagdelen per week (van 11 tot 16u). De werkdagen zijn in overleg. Je hebt interesse in de natuur, houdt van aanpakken

Uitgebreide omschrijving

Houd je van de natuur, heb je (tijdelijk) een paar uurtjes over en lijkt het je fijn om mee te draaien in een team, in een prachtige omgeving, middenin de natuur in Apeldoorn?

Kom helpen als vrijwilliger Webwinkel IVN

De producten van de IVN webwinkel dragen bij aan de missie van IVN: natuur in de harten van mensen brengen. Iedere dag zorgt het team ervoor dat de bestelde producten worden ingepakt en verzonden. Het aanbod is divers en gericht op natuurbeleving en educatie.

We zoeken

Een vrijwilliger voor minimaal 2 dagdelen per week (van 11 tot 16u). De werkdagen zijn in overleg. Je hebt interesse in de natuur, houdt van aanpakken én bent in staat om ook de wat zwaardere pakketten te tillen. Je doet dit vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Werkzaamheden

Je gaat meehelpen in het team van de webwinkel. Dit betekent: producten verzamelen en verzendklaar maken. Daarnaast bewaak je de voorraad en help je mee bij het aanvullen ervan. Sommige van onze producten zijn handgemaakt en ook hier kan je bij helpen.

We bieden

Een plek in een klein en bevlogen team, met ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om zelfstandig te werken. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding.


Meer weten of interesse?

Neem dan contact op met:

IVN het Woldhuis

Monique Smit

[email protected] of 06- 30976145

Aanwezig: dinsdag, donderdag (tot 14 uur) en vrijdag


Marjan Vermeer

055-3684012

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > IVN Webwinkel > Inpakken van bestellingen.

Over IVN Webwinkel

De producten van de IVN webwinkel dragen bij aan de missie van IVN: natuur in de harten van mensen brengen. Iedere dag zorgt het team ervoor dat de bestelde producten worden ingepakt en verzonden. Het aanbod is divers en gericht op natuurbeleving en educatie.