Skip Navigation
Skip Sidebar
Helderzorg B.V.

Helderzorg B.V.

Sociale Onderneming

Over ons

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op ...

ZorgWelzijn
Deel
Wandelmaatje gezocht

Wandelmaatje gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
NederlandsSociaal contact
ZorgWelzijn
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Helderzorg B.V.
#65624
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Helderzorg-BV/activiteiten/Wandelmaatje-gezocht/65624 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kenmerk: MJ

Uitgebreide omschrijving

Mijn naam is Rana en ik ben 37 jaar oud. Ik ben een slechtziende vrouw en ik zie slechts 3 procent. Wat goed is om te weten is dat ik afkomstig ben uit Syrië. Inmiddels woon ik 6 jaar in Nederland en woon ik sinds februari op mijzelf. Ik volg momenteel nog taallessen, maar ik spreek en begrijp de Nederlandse taal al redelijk. Ik ben gemotiveerd om vaardiger te worden in de Nederlandse taal, maar doordat ik slechtziend ben gaat het allemaal wat langzamer. Ik zou het leuk vinden om via een vrijwilliger te leren om o.a. vaardiger te worden in de Nederlandse taal.


Verder zou ik het leuk vinden om met een vrijwilliger te wandelen en/of om te leren te ontmoeten. 

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Helderzorg B.V. > Wandelmaatje gezocht

Over Helderzorg B.V.

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op herstel, stabilisering en ontwikkeling.

Helderzorg is er voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse (gezamenlijk) functioneren behoefte heeft aan ondersteuning en maakt daarbij geen onderscheid tussen jong of oud. Bij Helderzorg is elke vorm van zorg maatwerk.

De intensiviteit kan, afhankelijk van de vraag, wens en noodzaak variëren per week en wordt zowel doordeweeks, als in de avonden en weekenden geboden indien nodig. In geval van crisis situaties denken we mee over de mogelijkheden om binnen 24 uur (tijdelijk) begeleiding te bieden.
Kenmerkend voor de doelgroep van Helderzorg is dat er vaak sprake is van complexe, multi-problematiek, die zich afspeelt op verschillende levensgebieden. De aard van de problematiek is zeer divers. Het gaat om zorgvragers die regelmatig in crisissituaties belanden, zorg mijdend gedrag laten zien, moeilijk te stabiliseren zijn en baat hebben bij onvoorwaardelijke ondersteuning.

Binnen Helderzorg hebben we zowel WO, HBO als MBO geschoold personeel in dienst. De ervaring en deskundigheid van de professionals van Helderzorg zijn divers en onder andere gericht op:

• licht verstandelijke beperking
• complexe (ernstige) gedragsproblematiek
• criminaliteit en forensische problematiek
• psychiatrische problematiek
• verslavingsproblematiek
• verschillende etnische achtergronden
• vluchtelingen / migratie problematiek
• trauma