Skip Navigation
Skip Sidebar
Helderzorg B.V.

Helderzorg B.V.

Sociale Onderneming

Over ons

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op ...

ZorgWelzijn
Deel
Tuinieren en wat kleine buiten klusjes

Tuinieren en wat kleine buiten klusjes

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
ZorgWelzijn
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Helderzorg B.V.
#66700
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Helderzorg-BV/activiteiten/Tuinieren-en-wat-kleine-buiten-klusjes/66700 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

- In de achtertuin een rek voor klimplanten ophangen en een stuk rek afzagen met een ijzerzaag/tegels eruit halen/planten en struiken eruit halen

Uitgebreide omschrijving

Ik ben een vrouw van achter in de 50 die alleen is komen te staan, ik ben verhuisd. Helaas heb ik allerlei fysieke beperkingen en heb ik niet de ervaring opgedaan praktische zaken zelf te doen. Tevens zit ik in een langdurig intensief therapieproces.

Mij wordt gezegd dat ik vriendelijk ben, grenzen aangeven vind ik soms lastig. Het is belangrijk dat ik met respect wordt behandeld. (LH)
Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Helderzorg B.V. > Tuinieren en wat kleine buiten klusjes

Over Helderzorg B.V.

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op herstel, stabilisering en ontwikkeling.

Helderzorg is er voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse (gezamenlijk) functioneren behoefte heeft aan ondersteuning en maakt daarbij geen onderscheid tussen jong of oud. Bij Helderzorg is elke vorm van zorg maatwerk.

De intensiviteit kan, afhankelijk van de vraag, wens en noodzaak variëren per week en wordt zowel doordeweeks, als in de avonden en weekenden geboden indien nodig. In geval van crisis situaties denken we mee over de mogelijkheden om binnen 24 uur (tijdelijk) begeleiding te bieden.
Kenmerkend voor de doelgroep van Helderzorg is dat er vaak sprake is van complexe, multi-problematiek, die zich afspeelt op verschillende levensgebieden. De aard van de problematiek is zeer divers. Het gaat om zorgvragers die regelmatig in crisissituaties belanden, zorg mijdend gedrag laten zien, moeilijk te stabiliseren zijn en baat hebben bij onvoorwaardelijke ondersteuning.

Binnen Helderzorg hebben we zowel WO, HBO als MBO geschoold personeel in dienst. De ervaring en deskundigheid van de professionals van Helderzorg zijn divers en onder andere gericht op:

• licht verstandelijke beperking
• complexe (ernstige) gedragsproblematiek
• criminaliteit en forensische problematiek
• psychiatrische problematiek
• verslavingsproblematiek
• verschillende etnische achtergronden
• vluchtelingen / migratie problematiek
• trauma