Skip Sidebar

Gewoon Speciaal

Sociale Onderneming

Over ons

Sinds 5 jaar organiseer ik onder de naam van mijn bedrijf zomeractiviteiten voor jongeren en jongvolwassenen. Dit is op vrijwillige basis, zowel voor mijzelf als de mensen die mij en inmiddels ook ...

ZorgWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Help jij ons middels vervoer en/of begeleiding bij de zomeractiviteiten?

Event · 12 jul 2022, 10:00 - 14:00
Trommelaarshoeve, 7326vw Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenVervoerJeugdwerkBuitenSociaal contactZorgHulpverleningNederlandsOndersteunend werkBegeleiding
ZorgWelzijnKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gewoon Speciaal
#53632
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Gewoon-Speciaal1/activiteiten/Help-jij-ons-middels-vervoer-enof-begeleiding-bij-de-zomeractiviteiten/53632 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de zomervakantie organiseren wij actieve uitjes voor jongeren en jongvolwassenen die wel wat extra's kunnen gebruiken om uiteenlopende redenen.

Uitgebreide omschrijving

Wij organiseren alles vooraf en op de dagen zelf hebben wij ondersteuning nodig. De deelnemers aan de zomeractiviteiten hebben vervoer nodig naar en vanaf de activiteit. Ook op de locatie zelf kunnen wij wel wat hand en spandiensten gebruiken.


Wij zijn eindverantwoordelijk en willen uiteraard een voor iedereen geslaagde dag neerzetten. We zullen je vragen om ons te helpen en vertrouwen is nodig in dat wat we vragen helpend is voor de doelgroep en/of het slagen van de dag. Expertise van gedragsuitdagingen als autisme en ADHD is een pré.


Taken naast het vervoer kunnen onder andere zijn; signaleren van knelpunten op sociaal of praktisch gebied en praktische ondersteuning bieden zoals onder andere meehelpen met het organiseren van de lunch.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Gewoon Speciaal > Help jij ons middels vervoer en/of begeleiding bij de zomeractiviteiten?

Over Gewoon Speciaal

Sinds 5 jaar organiseer ik onder de naam van mijn bedrijf zomeractiviteiten voor jongeren en jongvolwassenen. Dit is op vrijwillige basis, zowel voor mijzelf als de mensen die mij en inmiddels ook mijn collega Marlie helpen. Om deze dagen zo goed mogelijk te laten verlopen zetten we vrijwilligers in die net als wij een hart hebben voor de zorg en ervan genieten om de deelnemers, die het zo hard kunnen gebruiken, een mooie dag te bezorgen.

Op deze dagen werken wij niet voor de scholen, de gemeentes etc. en komt er alleen de bijdrage van de deelnemers binnen en met een beetje geluk een subsidie en een aantal donaties. Komend jaar zullen deze activiteiten losgekoppeld worden van Gewoon Speciaal en vanuit de Stichting die opgericht wordt ondernomen worden.