Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Fitness Zonder Grenzen is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van fitness en gezondheid voor mensen met een handicap, ongeacht hun achtergrond of vaardigheden. Wij zijn op ...

WelzijnZorgMensen met een beperking
Deel
Fitness zonder grenzen stichting op zoek naar penningmeester

Fitness zonder grenzen stichting op zoek naar penningmeester

Structureel werk · 2-3 uur/maand
Vanuit huis
BestuurFinanciënJuridischCoördinerenFondsenwervingLobbyingMarketing & CommunicatieAdministratieZorg
WelzijnZorgMensen met een beperking
Ben je erbij? 1 plaats over.
Activiteit Delen
Fitness zonder grenzen stichting
#80282
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Fitness-zonder-grenzen-stichting/activiteiten/Fitness-zonder-grenzen-stichting-opzoek-naar-penningmeester/80282 om je aan te melden

Contactpersoon

Pieter fitness Zonder grenzen SchuitermakerStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het beheren van de financiën, het opstellen van budgetten en het rapporteren van financiële resultaten.

Uitgebreide omschrijving

Als bestuurslid van Fitness Zonder Grenzen Stichting ben je betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën om de missie en doelstellingen van de organisatie te bevorderen. Je werkt nauw samen met andere bestuursleden en externe stakeholders om het succes van de organisatie te waarborgen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Ben je erbij? 1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Fitness zonder grenzen stichting

Fitness Zonder Grenzen is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van fitness en gezondheid voor mensen met een handicap, ongeacht hun achtergrond of vaardigheden. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde individuen die ons bestuur willen versterken en ons helpen bij het realiseren van onze missie.