Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Kook- en bakliefhebber voor de donderdagochtend (oneven weken)

Kook- en bakliefhebber voor de donderdagochtend (oneven weken)

Structureel werk · 6-8 uur/maand · Start vanaf 27 okt 2022
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Koken & etenActiviteiten begeleidenSociaal contact
WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#57312
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Thursday-morning-cooking-and-baking-enthusiast-odd-weeks/57312 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Om de week help je bij het koken of bakken met een kleine groep bezoekers van De Herberg, een inloophuis voor dak- en thuislozen.

Uitgebreide omschrijving

Inloophuis De Herberg is een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn. Het is een huiselijke ontmoetingsplek voor iedereen die dat zoekt. In praktijk ontvangen we in De Herberg voornamelijk mensen die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden die zij verdienen. Sommige van onze bezoekers hebben zelf geen huis, anderen hebben wel een huis maar vinden daar moeilijk een thuis.

Door mee te werken in De Herberg biedt je een uitnodigende bezigheid waarbij ontmoeting en creativiteit belangrijke aspecten zijn die mensen zoeken en nodig hebben.


Samen met Arjanne, een van de beroepskrachten van De Herberg, biedt je als kook- en bakliefhebber een laagdrempelige activiteit aan. Hiervoor maak je samen een programma met wat er wanneer gekookt of gebakken gaat worden. Je denkt mee in welke activiteiten en leuk en betaalbaar zijn en je neemt daarin ook suggesties van de deelnemers op. Op de donderdagochtenden in de oneven weken biedt je deze activiteiten aan aan diegenen die zich er voor hebben ingeschreven. Ook verzorg je de koffie en thee voor de deelnemers en sta je open voor contact en een praatje.

De kook- en bakochtend is van 10:00 - 12:00 uur. Als medewerker ben je er vanaf 9:30u om koffie en thee klaar te zetten en de spullen die nodig zijn bij de activiteit.


Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn wenselijk binnen dit werk.

Soms ga je aan de slag met een groepje deelnemers maar het kan ook voorkomen dat er slechts een enkeling is.

We bieden jou de gezelligheid van De Herberg, een gezellige en fijne plek waar ontmoeting en jezelf mogen zijn centraal staan. De Herberg draait op een team met mooie mensen waar we je graag voor uitnodigen om hier onderdeel van te worden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting De Herberg Apeldoorn > Kook- en bakliefhebber voor de donderdagochtend (oneven weken)

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.