Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Soepkoker, bereider van gezonde warmte

Soepkoker, bereider van gezonde warmte

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 13 mrt 2024
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Koken & eten
WelzijnSociale rechtvaardigheid
Aanmeldingen sluiten in 4 months.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#78159
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Soepkoker-bereider-van-gezonde-warmte/78159 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als Soepkoker zet jij je op vrijdag in voor een gezonde en lekkere maaltijdsoep voor de bezoekers, die op zoek zijn naar wat warmte, van inloophuis De Herberg.

Uitgebreide omschrijving

Elke dinsdag en vrijdagmiddag kan wie maar wil tussen 13:30 uur en 15:30 uur een kom maaltijdsoep eten in De Herberg. Dit inloophuis is van Stichting De Herberg Apeldoorn, dat zich inzet voor mensen waarvoor de maatschappij schuurt.


Als soepkoker zorg je dat er voor de openingstijd van 13.30 uur een gezonde soep is bereidt (ca 7 liter). Je bedenkt zelf welke soep je wilt maken en je kunt hier ingredienten voor gebruiken uit de grote vriezer (hierin vind je door de Dirk v/d Broek gedoneerde producten). Er is een klein budget beschikbaar waarvan je daarnaast extra producten kunt kopen voor de soep die je wilt maken.


Als soepkoker draag je ook bij aan het uitdelen van de soep inclusief een paar belegde boterhammen. Je werkt hierbij samen met 3 collega's die de hele middag als medewerkers in de huiskamer aam het werk zijn.


De bezoekers van het inloophuis zijn heel divers. Wat ze gemeen hebben is dat ze langs komen voor de (onderlinge) ontmoeting en gezelligheid. Ook geldt voor het merendeel dat het leven niet altijd gemakkelijk is en ze op meerdere levensgebieden moeiten kennen.

We vinden het belangrijk dat bij ons iedereen welkom is en iedereen als mens hoog gehouden wordt. Omstandigheden veranderen daar niets aan.


Qua beschikbaarheid vragen we een minimale inzet van 1x per maand. Het zou ideaal zijn wanneer je om de week beschikbaar bent.


Werken bij De Herberg geeft veel voldoening. Je werkt met mooie mensen (zowel collegae als wel bezoekers) en je zorgt voor een gezonde hap voor mensen waar dat niet vanzelfsprekend voor is.

Vanuit De Herberg wordt er gezorgd voor begeleiding en introductie, een goed uitgeruste keuken, afstemming met andere kokers en een budget voor de ingredienten. Je komt in een team terecht met gedreven mensen, waarin je zelf ook gezelligheid en betrokkenheid mag ervaren.


Meer informatie over het werk van Stichting De Herberg vind u hier www.deherberg-apeldoorn.nl

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 4 months.1 plaats over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting De Herberg Apeldoorn > Soepkoker, bereider van gezonde warmte

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.