Skip Navigation
Skip Sidebar
CODA Apeldoorn

CODA Apeldoorn

Non-profit

Over ons

Met een museum, bibliotheek, archief en een ExperienceLab is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn. Een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en geschiedenis – midden in het hart van de ...

Kunst & cultuur
Deel
 Doe mee met de VoorleesExpress

Doe mee met de VoorleesExpress

Structureel werk · 1–2 uur/week
Vosselmanstraat 299, 7311 VX Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
CODA Apeldoorn
#42806
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Coda-Apeldoorn/activiteiten/Join-the-VoorleesExpress/42806 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De VoorleesExpress Apeldoorn zoekt met spoed voorlees coördinatoren. Als voorlees coördinator begeleid je een groepje (4-6) voorleesvrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn VoorleesExpress locatie Apeldoorn en op zoek naar vrijwilligers voor de functie van voorlezer en coördinator. Om meer gezinnen te kunnen bereiken hebben we naast meer voorlezers vooral coördinatoren nodig. Zij begeleiden een team van 4-6 voorlezers. Coördinatoren gaan 1-3 keer mee op huisbezoek en zijn aanspreekpunt voor voorlezer en voorleesgezin gedurende een traject van 20 weken.


Met de VoorleesExpress kun jij een verschil maken voor een kind in je omgeving. Wij zijn op zoek naar creatieve vrijwilligers die graag samen met een kind én de ouders aan de slag gaan met taal.


Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van de VoorleesExpress:

https://voorleesexpress.nl/hoe-werkt-het/vrijwilligers/


Er zijn heel veel enthousiaste voorlezers aan het werk een daarvan is Naomi in deze video er een. Zij vertelt over haar vrijwilligerswerk bij de VoorleesExpress:

https://www.youtube.com/watch?v=zF4PKaHnsI4


Je kunt je aanmelden voor beiden functies via onze VoorleesExpress locatiepagina:

https://voorleesexpress.nl/locatie/apeldoorn 

en ik zal dan contact met je opnemen voor een introductiegesprek.


 

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > CODA Apeldoorn > Doe mee met de VoorleesExpress

Over CODA Apeldoorn

Met een museum, bibliotheek, archief en een ExperienceLab is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn. Een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en geschiedenis – midden in het hart van de stad. Ontdek de mooiste verhalen, beleef de geschiedenis van Apeldoorn en proef de cultuur.

We willen voor onze bezoekers een belangrijke plek zijn; de ‘huiskamer van de stad’ waar jouw talenten kunnen groeien en bloeien. Een plek waar je vindt wat je zoekt, maar ook verrast wordt door dat wat je niet zocht. Een huis waar inspiratie, creativiteit en gedrevenheid voor jong en oud centraal staan.