Navigatie overslaan
Gastvrouw of -heer ontmoeting

Gastvrouw of -heer ontmoeting

Structureel werk · 3–4 uur/week · Start vanaf 4 sep 2023
Koning Lodewijklaan, 7314 AS Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contactNederlands
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#43187
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Gastvrouw-of--heer-ontmoeting/43187 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

"Koffie is de jus van het leven"

Uitgebreide omschrijving

Wij werken nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners, buurtbewoners uit de wijk en met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner en de mensen uit de wijk.

Kom jij ons team versterken?

Locatie Berkenhove ligt vlakbij de binnenstad van Apeldoorn. Zelfstandig wonen en – naar behoefte – zorg aan huis krijgen is hier mogelijk. Een gezellig Grand Café waar bewoners en omwonenden graag even naar binnen wippen voor een kop koffie of een maaltijd. Er is een ruim aanbod aan activiteiten. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk naar het individu te kijken en in te spelen op de interesse die daarbij wordt gevraagd of past. Vrijwilligers dragen daaraan bij. Persoonlijke aandacht helpt bij de invulling van een fijne dag voor de bewoner Bij Atlant is er echt ruimte om jezelf te ontwikkelen; dus je kunt rekenen op ondersteuning door medewerkers een mooi aanbod van trainingen.

Wat ga je doen?

Jij bent als vrijwilliger het rustpunt en het vertrouwde gezicht voor de gasten in de ontmoetingsplek Als gastheer of gastvrouw heb je als doel: voorwaarden scheppen voor de gasten om elkaar in een prettige sfeer te ontmoeten. Je gaat de gasten vriendelijk ontvangen, hierbij let je op welke gasten even wat extra aandacht nodig hebben of wie er behoefte heeft aan een praatje en dus ook bij een andere gasten goed aan zou kunnen sluiten. Je serveert koffie, thee of andere versnaperingen die er te verkrijgen zijn in het Grand Café en je rekent deze ook af. Je neemt even tijd voor een praatje en als er behoefte is dan kun je samen met gasten een spelletje doen of een andere kleinschalige activiteit doen. Je zorgt ervoor dat Het Grand Café netjes blijft en je laat het aan het eind van de ochtend of middag weer schoon achter.

Je kunt gebruik maken van de ruime ervaring van de overige teamleden. Er is op verschillende dagdelen in de week ruimte voor nieuwe gastvrouwen of gastheren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·