Skip Navigation
Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel
Online vragenuurtje voor vrijwilligersorganisaties

Online vragenuurtje voor vrijwilligersorganisaties

Bijeenkomst · 16 mei, 09:30 - 10:30
Vanuit huis
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 13 days.
Deel bijeenkomst
Apeldoorn Pakt Aan
#79914
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Online-vragenuurtje-voor-vrijwilligersorganisaties/79914 om je aan te melden

Contactpersoon

Apeldoorn Pakt Aan AlgemeenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wil je meer vrijwilligers werven voor je organisatie, advies bij het plaatsen van vacatures of loop je tegen andere zaken aan? Kom naar dit online vragenuurtje!

Uitgebreide omschrijving

Wil jij meer vrijwilligers werven voor je organisatie? Wil je advies bij het plaatsen van vacatures via Apeldoorn Pakt Aan? Of loop je tegen andere zaken aan binnen jullie organisatie rondom het vinden en begeleiden van (nieuwe) vrijwilligers? Op donderdag 16 mei organiseert Apeldoorn Pakt Aan een online vragenuurtje. Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan zitten voor je klaar om je kleine en grote vragen te beantwoorden.


Voor wie:

Vrijwilligerscoördinatoren en iedereen die zich bezighoudt met het werven van vrijwilligers in de gemeente Apeldoorn


Wanneer:

Donderdag 16 mei 09.30 – 10.30 uur


Waar:

Via Microsoft Teams


Kosten:

Gratis


Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden met de knop rechts bovenaan deze pagina. Eventueel kun je je vragen vooraf mailen naar [email protected] (niet verplicht).


Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de link naar de meeting in Teams.

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 13 days.
Deel bijeenkomst

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.