Skip Navigation
Interactieve sessie: flexibel aanbod vrijwilligerswerk

Interactieve sessie: flexibel aanbod vrijwilligerswerk

Training · 28 nov 2023, 19:00 - 20:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#71264
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Interactieve-sessie-flexibel-aanbod-vrijwilligerswerk/71264 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat willen vrijwilligers en hoe zorg je ervoor dat zij jouw organisatie kiezen? In deze sessie gaan we werken aan een flexibel aanbod van vrijwilligerswerk.

Uitgebreide omschrijving

Eind januari 2024 lanceren we de campagne Goed doen voelt goed. Met deze campagne laten we Apeldoorners zien dat een kleine investering van onszelf, een wereld van verschil kan betekenen voor de ander. We willen zoveel mogelijk nieuwe mensen inspireren en enthousiast maken om vrijwilligerswerk te gaan doen bij jullie organisatie of één van de andere organisaties in Apeldoorn.


Deze potentiële vrijwilligers wil je natuurlijk naar jouw organisatie leiden. Om hen aan te spreken is het belangrijk dat je je aanbod in vrijwilligerswerk aanpast op de doelgroep die de campagne aanspreekt: jonge Apeldoorners met een druk leven, die hun kennis en ervaring graag in willen zetten om impact te maken. Maak jouw aanbod van vrijwilligerswerk flexibeler om aansluiting bij deze vrijwilligers te vinden.


Onze collega Tjeerd Lemstra leidt deze interactieve sessie waarbij gebruik wordt gemaakt van creatief denken:

  • We gaan in op de doelgroep zelf. Wie zijn het?
  • We beantwoorden samen de vraag hoe we ervoor zorgen dat deze doelgroep bij ons vrijwilligerswerk komt doen.
  • We werken aan een vrijwilligersaanbod met een kop en een staart.


In januari plannen we individueel terugkomsessies, zodat er bij jouw organisatie een aanbod klaar staat waar we de potentiële vrijwilligers naar toe kunnen leiden zodra de campagne gelanceerd wordt!


Klik hier voor meer informatie over de campagne.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.

Powered by Deed‌mob Tools ·