Skip Navigation
Tegeltaxi gezocht!

Tegeltaxi gezocht!

Taak · 4–8 uur
7322 NV, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
TuinierenKlussen
Activiteit Delen
#78356
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan-Hulp-in-je-buurt/p2p-activiteiten/Tegeltaxi-gezocht/78356 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Meneer zoekt in eerste instantie iemand die kan helpen tegels op te halen. Hij wil ijn tuin opnieuw egaliseren en betegelen.

Uitgebreide omschrijving

Meneer heeft een tuin waar nog nooit wat aan gedaan is. De tuin is hobbelig en begroeid met onkruid en in een klein hoekje liggen tegels scheef. De afmetingen van de tuin zijn 8 x 5 meter.

Meneer is niet mobiel en wil graag de tuin weer opnieuw egaliseren en betegeld.

Helaas is meneer niet bij machte om zelf tegels te halen. Wel kan hij in de gaten houden bijvoorbeeld op Marktplaats of er dichtbij tegels gratis af te halen zijn. 


Meneer heeft in eerste instantie iemand nodig die tegels voor hem kan ophalen, als hij een adres heeft.


Kan jij/jullie meneer ook helpen bij het egaliseren en betegelen van zijn tuin, dan is meneer helemaal gelukkig! Doordat hij geen netwerk en financiën heeft kan hij hier niet iemand voor inhuren.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Hulp in je buurt

Hulp in je buurt brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar. Dit kan zeer uiteenlopende hulp zijn: een wekelijks kopje koffie drinken, een boodschapje doen, een keer de hond uitlaten of een eenmalige klus in huis of tuin. Heb jij een hulpvraag? Meld je hulpvraag bij ons aan. Of ben jij juist die vrijwilliger die het leuk vindt zich voor een ander in te zetten? Laat het ons weten!