Skip Navigation
Post | mei 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd!

MVKT

Tijdens deze inspiratiesessie wordt uitleg gegeven over de Methodiek Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT). Na de inspiratiesessie is er de mogelijkheid om de volledige methodiek/cursus te volgen van 4 avonden. Dit vervolg is tevens kosteloos.

 

De gestructureerde aanpak van Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd is de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken. Gemiddeld blijkt meer dan 80% van de leden van sportverenigingen bereid tot vrijwilligerswerk. Hoe is dat gerealiseerd? Door het doorlopen van een aantal stappen op jouw vereniging krijg je een beter inzicht wie de vrijwilligers van de vereniging zijn, welke vrijwilligers mogelijk overbelast zijn, welke taken zij allemaal vervullen en welke taken onvervuld blijven en wie daarvoor geschikt is. Naast het werven van vrijwilligers besteden we in de workshops aandacht aan het behouden van vrijwilligers én het ontwikkelen van een vrijwilligersbeleid.


Om jullie te informeren over de vrijwilligerswerkzaamheden, de te nemen stappen en de wijze waarop je vrijwilligerswerk weg zet binnen jouw verenigingen organiseren wij een inspiratiesessie ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’. In 1 uur tijd nemen wij jullie mee in de werkwijze met inspirerende voorbeelden. Indien je interesse hebt voor het volgen van de gehele cursus, waar je begeleid wordt in de te nemen stappen, kan je dit kenbaar maken na afloop van de sessie.


De inspiratiesessie zal online georganiseerd worden via TEAMS en deelname is mogelijk voor sportbestuurders uit Gemeente Apeldoorn, Brummen, Epe, Voorst en Lochem.


Wanneer? Maandag 4 juli 2022 van 20.00 tot 21.00 via TEAMS

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Dag van de vrijwilliger, 7 december

Dag van de vrijwilliger!

| Nieuws
Dag van de vrijwilliger, 5 tips om je vrijwilligers te bedanken.
Lees meer
Kennisboostweek NOV; Veerkrachtige vrijwilligersorganisaties; wat kunnen we leren van de natuur?

Veerkrachtige vrijwilligersorganisaties, wat kun je leren van de natuur?

| Nieuws
Veerkrachtige vrijwilligersorganisaties; wat kunnen we leren van de natuur?
Lees meer