Skip Navigation
Post | september 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Doe mee met Rabo ClubSupport

Bankiert jouw vereniging of stichting bij Rabobank, dan is dit een kans om geld op te halen door middel van het werven van stemmen!

 

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt Rabo ClubSupport clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt! 


De inschrijfperiode voor verenigingen en stichtingen is geopend. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank bankieren kunnen zich inschrijven. De inschrijfperiode is geopend tot en met 27 september. Een unieke mogelijkheid voor verenigingen en stichtingen om een financiële bijdrage op te halen voor hun club.


Iedere stem is geld waard

Tijdens de stemperiode (van 4 oktober tot en met 25 oktober) kunnen verenigingen en stichtingen zoveel mogelijk stemmen ophalen. En dat is belangrijk, want iedere stem is geld waard! Zo steunt Rabo ClubSupport verenigingen en stichtingen financieel. Om bijvoorbeeld nieuwe muziekinstrumenten te kopen, speelvelden aan te leggen of te investeren in LED verlichting. Deze projecten maken de wereld op hun manier een stukje mooier. Daarom kunnen ze rekenen op steun van Rabo ClubSupport.


Meer weten?

Alle informatie vind je terug op: www.rabobank.nl/clubsupport

 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vrijwilligersvacature van de week: Heb jij ervaring met moestuinen?

| Nieuws
Zorgboerderij de Wenum Hoeve is op zoek naar een vrijwillige tuinman/tuinvrouw, voor 1 dag of 2 dagdelen in de ...
Lees meer