Skip Navigation
Post | december 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Win 15.000 euro voor jouw organisatie! (Nationale vrijwilligersprijzen)

Nationale vrijwilligersprijzen 2024

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten. Doe mee en vertel wat je aangrijpt in jouw vrijwilligerswerk. Wat maakt wat je doet zo mooi? Vertel het ons in een vlog van 1 minuut! Vind je een vlog maken lastig? of weet je niet hoe te beginnen? Volg dan de online workshop van het NOV op 19 december Vrijwilligers werven met een vlog!


Wat kun je winnen?

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent, iedereen die meedoet, dingt mee naar DE hoofdprijs van € 15.000,-. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als voorgaande jaren selecteert een selectiecommissie zes genomineerden. Met deze zes genomineerden nemen ze een boeiende documentaire over vrijwilligerswerk op. 

Naast DE hoofdprijs van € 15.000,- winnen de andere 5 genomineerden sowieso € 2.000,-. Ben je niet genomineerd, maar wel één van de 80 favorieten van de selectiecommissie, dan win je € 750,-

Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door de Nationale Postcode Loterij. 


Behaal altijd winst 

Bovendien kun je jouw vlog inzetten voor je eigen PR om bijvoorbeeld vrijwilligers te werven. Volg een van de vlogworkshops waarin ze je helpen om een rakend verhaal te vertellen. Dat is wat je nodig hebt om de aandacht te trekken van potentieel nieuwe vrijwilligers. Kijk voor de data op de website www.vrijwilligersprijzen.nl 


Ben je er vroeg bij met inzenden dan kun je extra geluk hebben want, de eerste 15 inzenders winnen sowieso een taart! De 35 inzenders daarna krijgen het boeiende JamCultures spel thuisgestuurd. Aanmelden kan via deze link van 1 december 2023 tot 29 februari 2024.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Nationale vrijwilligersprijzen. 

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·