Skip Navigation
PR & Communicatie - een maatwerksessie

PR & Communicatie - een maatwerksessie

Training · 14 nov, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Ben je erbij? 14 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#81472
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/PR--Communicatie---een-maatwerksessie/81472 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zijn jullie zichtbaar voor bezoekers, vrijwilligers en sponsoren? Kijk hoe wij jou in deze maatwerksessie daarbij verder kunnen helpen.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens deze maatwerksessie neemt Petra je mee in de wereld van PR & Communicatie. Ze laat je zien hoe je jouw non-profit organisatie beter onder de aandacht kunt brengen van bezoekers, vrijwilligers en sponsoren. Waar staat jouw organisatie (vereniging/stichting) voor? Hoe formuleer je een boodschap?


Bij het opgeven ontvang je een vragenlijst. Hierop geef je aan waar jij meer informatie over wilt tijdens de maatwerksessie. Je kunt hier denken aan:

  • Communicatie Lange termijn: Missie/visie – kernwaarden – merk – identiteit/imago – USP’s
  • Korte termijn Communicatieplan - Doel - Doelgroep bepalen - boodschap etc.
  • Persberichten - hoe zorg je ervoor dat ze wel geplaatst worden
  • Communicatiemiddelen - welke kun je gebruiken en hoe zet je ze effectief in
  • Online communicatie - digitale nieuwsbrief - Website - Social media


De maatwerksessie bestaat uit een combinatie tussen theorie en praktijk. Door middel van opdrachten kun je gelijk praktisch aan de gang.


Over de trainer

De maatwerksessie wordt gegeven door communicatieadviseur Petra Visser van Prima Content. Petra geeft al jarenlang trainingen en workshops op het gebied van communicatie.


Locatie

Het hoofdkantoor van Stimenz: Prins Willem-Alexanderlaan 1419 in Apeldoorn (links van Dijkgraaf). Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping. 's avonds is de ingang aan de achterzijde geopend. Hier zijn ook voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling.


Data en tijd

Wil je informatie over alle onderwerpen? dan bestaat de maatwerksessie uit twee avonden op woensdag 14 november en 28 november van 19.30-21.30 uur. Wil je alléén meedoen aan onderwerpen die voor jou van toepassing zijn? dan kan het zo zijn dat je tijdsinvestering minder is. Afhankelijk van de aanmeldingen bekijken wij op welke avond welk onderwerp behandelt wordt. Je wordt hierover voor aanvang geïnformeerd.

De maatwerksessie wordt ook in de ochtend aangeboden op 2 en 16 oktober van 9.30-11.30 uur.


Inloop

Een kwartier voor aanvang.


Let op:

Petra geeft deze training op vrijwillige basis en daar zijn wij heel blij mee! Ook worden al onze trainingen je gratis aangeboden en dat willen we graag zo houden. Kun je na jouw opgave toch niet aanwezig zijn bij deze avond? Geef het dan tijdig aan ons door. Niet alleen voor ons en voor anderen die graag een plekje bij deze avond bemachtigen, maar zeker voor onze vrijwillige trainers!


Graag tot ziens op woensdag 14 en/of 28 november.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 14 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel training

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.

Powered by Deed‌mob Tools ·