Skip Navigation
Bezoekvrijwilliger voor locatie de Viermaster - Dok Zuid

Bezoekvrijwilliger voor locatie de Viermaster - Dok Zuid

Structureel werk · 1–2 uur/week
1e Wormenseweg 370, 7333 GZ Apeldoorn, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
Zorggroep Apeldoorn en omstreken
#62987
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorggroep-Apeldoorn-en-omstreken/activiteiten/Bezoekvrijwilliger-voor-locatie-de-Viermaster---Dok-Zuid/62987 om je aan te melden

Contactpersoon

Coördinatoren Bureau Vrijwillige InzetStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De Viermaster (cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel) zoeken een bezoekvrijwilliger (man) met een Oeigoerse achtergrond of -roots.

Uitgebreide omschrijving

Voor een cliënt met een Oeigoerse achtergrond zoek wij een mannelijke vrijwilliger, bij voorkeur met Oeigoerse roots, die 1x in de 14 dagen op bezoek wil komen om te wandelen en te praten in de eigen taal met deze bewoner.


Benodigde vaardigheden: geduldig zijn en in staat zijn om te kunnen wandelen en een rolstoel voort te duwen.


Ben jij iemand die aan het bovenstaande voldoet, dan vragen wij je te reageren.

Wij kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen om te zien of er misschien een match is.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn is de zorgaanbieder in en rond Apeldoorn met 19 locaties. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Vrijwilligerswerk: je talent is van onschatbare waarde!
Samen met een cliënt een kopje koffie drinken, een wandeling maken of ondersteunen bij een activiteit als koken of muziek. Als vrijwilliger bij Zorggroep Apeldoorn ben je van grote waarde. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent heel veel voor onze cliënten.

Vrijwilligerswerk is maatwerk
Welke inzet je als vrijwilliger kunt doen hangt helemaal af van wat je wilt en kunt. Samen met de coördinatoren van Bureau Vrijwillige Inzet kijken we wat bij je past. Je ondersteuning stemmen we af op je talenten en de behoefte van onze cliënten. In principe is daarom alles mogelijk, van meerdere dagen per week tot bijvoorbeeld een dagdeel per maand. Van wandelen tot af en toe een kopje koffie drinken.

De coördinatoren van Bureau Vrijwilliger Inzet bemiddelen en begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat het vrijwilligerswerk aansluit bij je wensen. Je kunt altijd met al je vragen terecht bij Bureau Vrijwillige Inzet.

Powered by Deed‌mob Tools ·