Skip Sidebar

Voor Apeldoorn

Non-profit

Over ons

Voor Apeldoorn is er voor initiatieven die de gemeente Apeldoorn mooier, gezelliger, groener, socialer en/of leefbaarder maken! Op het platform maak je je idee, vereniging of buurtinitiatief zichtbaar ...

Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Deel

Workshop Crowdfunding en campagne voeren

Training · 22 mrt 2022, 19:00 - 21:00
Vanuit huis
Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training . Bekijk open trainingen hier.
Deel training
Voor Apeldoorn
#49741
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Voor-Apeldoorn/activiteiten/Workshop-Crowdfunding-en-campagne-voeren/49741 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens deze online workshop kom je een stap verder in het realiseren van je plan en het schrijven van een crowdfunding campangne!

Uitgebreide omschrijving

Workshop crowdfunding en campagne voeren - 22 maart 2022

 Heb jij een idee waarmee je jouw dorp of buurt in Apeldoorn nog socialer, groener en/of leuker maakt en ben je benieuwd hoe je mensen enthousiast maakt over jouw plan? Ben je op zoek naar een manier om je initiatief mogelijk te maken en tegelijk een draagvlak te creëren? Meld je dan hier aan voor de online workshop crowdfunding en campagne voeren op dinsdag 22 maart om 19 uur!


Tijdens deze online workshop kom je een stap verder in het realiseren van je plan. We zullen het hebben over hoe crowdfunden en campagne voeren werkt op Voor Apeldoorn. We gaan ook praktisch aan de slag met het opzetten van een campagne voor jouw initiatief. Zo zullen we bijvoorbeeld bezig gaan met het schrijven van een pitch, gaan we nadenken over beeldmateriaal en geven we jullie veel tips en informatie over campagne voeren. Zo loop je niet alleen de deur uit met handige tips en tricks, maar ook met een plan wat jouw initiatief verder helpt!

Aanmelden? We horen graag of jij ook meedoet! Aanmelden kan via het volgende formulier.

Heb je nog vragen of wil je overleggen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 020-3377055.


Informatie

Datum: 22 maart 2022

Tijd: 19:00 - 21:00

Locatie: Online. Kort voor de workshop ontvang van ons de link naar de online omgeving.

Voor wie? Iedereen met een concreet idee voor Apeldoorn en iedereen die meer wil leren over crowdfunding en campagne voeren.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training . Bekijk open trainingen hier.
Deel training

Over Voor Apeldoorn

Voor Apeldoorn is er voor initiatieven die de gemeente Apeldoorn mooier, gezelliger, groener, socialer en/of leefbaarder maken! Op het platform maak je je idee, vereniging of buurtinitiatief zichtbaar en zamel je gemakkelijk geld, hulp en/of spullen in wanneer het nodig is!

Waarom dit platform?
Het barst in Apeldoorn van de goede ideeën en initiatieven! Voor Apeldoorn geeft jou als initiatiefnemer de instrumenten en begeleiding om je idee te kunnen realiseren. Wij helpen je hoe je een actief betrokken groep van enthousiaste supporters kunt opbouwen, waar je initiatief sterker en nog beter van wordt. Ook kun je geld inzamelen wanneer je een specifiek idee wilt realiseren en ben je zichtbaar voor bijvoorbeeld bedrijven die vanuit Social Return een donatie willen doen aan een lokaal initiatief.

Achtergrond
In opdracht van de gemeente Apeldoorn is Voor Apeldoorn ontwikkeld door stichting Voor je Buurt. Voor je Buurt is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoer, zoals het begeleiden van initiatieven, samenwerken met partners en het geven van workshops. Voor je Buurt heeft ruime ervaring in het begeleiden van initiatieven en het financieren van lokale ideeën. Klik hier voor meer informatie over Voor je Buurt. We werken eraan dat steeds meer lokale én landelijke organisaties, zoals fondsen en bedrijven, zich aan Voor Apeldoorn verbinden en de initiatieven steunen met donaties, vrijwilligers en expertise, en/of materialen!

Let op: bij Voor Apeldoorn gaat het om maatschappelijke initiatieven en om delen en geven. Wij kunnen je niet helpen met leningen, aandelen en andere financiële producten waarbij financieel rendement voor de supporter moet worden gegenereerd!