Skip Navigation
Skip Sidebar
Voor Apeldoorn

Voor Apeldoorn

Non-profit

Over ons

Voor Apeldoorn is er voor initiatieven die de gemeente Apeldoorn mooier, gezelliger, groener, socialer en/of leefbaarder maken! Op het platform maak je je idee, vereniging of buurtinitiatief zichtbaar ...

Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Deel

Over Voor Apeldoorn

Voor Apeldoorn is er voor initiatieven die de gemeente Apeldoorn mooier, gezelliger, groener, socialer en/of leefbaarder maken! Op het platform maak je je idee, vereniging of buurtinitiatief zichtbaar en zamel je gemakkelijk geld, hulp en/of spullen in wanneer het nodig is!

Waarom dit platform?
Het barst in Apeldoorn van de goede ideeën en initiatieven! Voor Apeldoorn geeft jou als initiatiefnemer de instrumenten en begeleiding om je idee te kunnen realiseren. Wij helpen je hoe je een actief betrokken groep van enthousiaste supporters kunt opbouwen, waar je initiatief sterker en nog beter van wordt. Ook kun je geld inzamelen wanneer je een specifiek idee wilt realiseren en ben je zichtbaar voor bijvoorbeeld bedrijven die vanuit Social Return een donatie willen doen aan een lokaal initiatief.

Achtergrond
In opdracht van de gemeente Apeldoorn is Voor Apeldoorn ontwikkeld door stichting Voor je Buurt. Voor je Buurt is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoer, zoals het begeleiden van initiatieven, samenwerken met partners en het geven van workshops. Voor je Buurt heeft ruime ervaring in het begeleiden van initiatieven en het financieren van lokale ideeën. Klik hier voor meer informatie over Voor je Buurt. We werken eraan dat steeds meer lokale én landelijke organisaties, zoals fondsen en bedrijven, zich aan Voor Apeldoorn verbinden en de initiatieven steunen met donaties, vrijwilligers en expertise, en/of materialen!

Let op: bij Voor Apeldoorn gaat het om maatschappelijke initiatieven en om delen en geven. Wij kunnen je niet helpen met leningen, aandelen en andere financiële producten waarbij financieel rendement voor de supporter moet worden gegenereerd!

Foto's