Skip Sidebar

Over ons

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
Deel

Secretaris en algemeen bestuurslid Stichting Samenspraak Apeldoorn

Structureel werk
Coördineren
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)
#42375
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Samenspraak-Apeldoorn-Apeldoorn-in-Dialoog1/activiteiten/Secretaris-en-algemeen-bestuurslid-Stichting-Samenspraak-Apeldoorn/42375 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar bestuursleden die een passie hebben voor verbinden, samenwerken, luisteren, tegengaan van discriminatie en uitsluiting. We willen een divers bestuur in leeftijd, culturele achtergrond en afkomst om in Samenspraak te komen tot een stichting die een groot verschil kan maken voor Apeldoorners in de buurt.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING
Stichting Samenspraak Apeldoorn wil discriminatie, uitsluiting en polarisatie tegen gaan. We doen dat door Apeldoorners met elkaar in gesprek te brengen middels een dialoog. Bij Stichting Samenspraak werken betrokken vrijwilligers en een betaalde medewerker die een projectbureau aanstuurt. Het projectbureau ondersteunt de vrijwilligers bij het organiseren van de activiteiten. Op het projectbureau werken een aantal vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkervaring opdoen en op die manier weer sneller aan het werk kunnen binnen een reguliere baan. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ben jij handig in het schrijven van teksten? Of vind je social media erg leuk om bij te houden. En vind je het leuk om binnen een stichting een lijn uit te zetten? Het ondersteunen en begeleiden van vrijwilligers, het neerzetten van beleid om een doel te behalen? Schuw je het nemen van verantwoordelijkheid niet? 

 

Wat zoeken wij: Wij zijn op zoek naar bestuursleden die een passie hebben voor verbinden, samenwerken, luisteren, tegengaan van discriminatie en uitsluiting. We willen een divers bestuur in leeftijd, culturele achtergrond en afkomst om in Samenspraak te komen tot een stichting die een groot verschil kan maken voor Apeldoorners in de buurt. 

Tijdsbesteding;
Reken op circa 4 tot 8 uur per maand voor de rol van secretaris of algemeen bestuurslid. 

Wat bieden wij:
• Een zinvolle en afwisselende taak die van belang is voor Apeldoorn
• Een zinvolle taak die erg gewaardeerd wordt door de gemeentelijke overheid
• Leuke contacten met boeiende mensen
• Voldoende budget om initiatieven uit te voeren of te ondersteunen
• Vergoeding van je (eventuele) onkosten.

 

Voel jij je aangesproken door bovenstaande tekst? Ben jij 16 jaar of ouder? Beschik jij over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Misschien ben je expert op het gebied van social media? Heb je een groot netwerk onder jongeren? Of juist vanuit je vakgebied? 

 

Dan horen we heel graag van je!

 

We zoeken een secretaris voor het bestuur én een algemeen bestuurslid met affiniteit met social media. 

 Voor meer informatie en het maken van een belafspraak kan je contact opnemen met: 

 

Kirsten Regtop Voorzitter

[email protected]

 

 

 

 

 

 

Als je graag in dialoog zou gaan om te zien of deze vrijwilligersfunctie past bij jou, wees dan van Harte uitgenodigd om contact te leggen via het projectbureau can Stichting Samenspraak Apeldoorn : [email protected] of [email protected] , telefoon nummer 06 13706035

Nadere informatie bij: Roelof Oudman, telefoon 06-44404700, email: [email protected]

 

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven.

We zijn in de buurt en organiseren evenementen waar Apeldoorners met elkaar in dialoog kunnen gaan. Hiervoor leidt Samenspraak Apeldoorners tot gespreksbegeleiders op die de gesprekken begeleiden volgens de Dialoogmethode.

Wij nemen als stichting Samenspraak ook zelf het initiatief voor het organiseren van de gesprekken, zodat op verschillende plekken in Apeldoorn mensen met diverse achtergronden met elkaar in samenspraak kunnen komen.

Stichting Samenspraak is een initiatief van Apeldoorners. Belangrijke kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, kwaliteit, waardering, aansluiting, diversiteit, inclusiviteit en samenwerking.