Skip Sidebar

Over ons

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
Deel

Over Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven.

We zijn in de buurt en organiseren evenementen waar Apeldoorners met elkaar in dialoog kunnen gaan. Hiervoor leidt Samenspraak Apeldoorners tot gespreksbegeleiders op die de gesprekken begeleiden volgens de Dialoogmethode.

Wij nemen als stichting Samenspraak ook zelf het initiatief voor het organiseren van de gesprekken, zodat op verschillende plekken in Apeldoorn mensen met diverse achtergronden met elkaar in samenspraak kunnen komen.

Stichting Samenspraak is een initiatief van Apeldoorners. Belangrijke kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, kwaliteit, waardering, aansluiting, diversiteit, inclusiviteit en samenwerking.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Structureel werk · 1–2 uur/week
Apeldoorn
Gezocht: Secretaris die met passie verbindt!
Wij zijn op zoek naar een secretaris die passie heeft voor verbinden, samenwerken, luisteren, tegengaan van discriminatie en uitsluiting. We willen een divers bestuur in leeftijd, culturele achtergrond en afkomst om te komen tot een stichting die een verschil kan maken voor Apeldoorners in de buurt.Geplaatst door Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)
Structureel werk · 3–6 uur/week · Start vanaf 1 mrt
Apeldoorn
Enthousiaste en actieve vrijwilliger Projectbureau
Wij zoeken een vrijwillige medewerker projectbureau (M,V,X). Heb jij een 'zetje' nodig om in (werk)beweging te komen? Geen ervaring nodig, wel enthousiasme. Geplaatst door Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Foto's

Cover Photos

Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)