Skip Sidebar

Over ons

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
Deel

Secretaris bestuur Stichting Samenspraak Apeldoorn

Structureel werk
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)
#42563
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Samenspraak-Apeldoorn-Apeldoorn-in-Dialoog1/activiteiten/Secretaris-bestuur-Stichting-Samenspraak-Apeldoorn/42563 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een secretaris die passie heeft voor verbinden, samenwerken, luisteren, tegengaan van discriminatie en uitsluiting. We willen een divers bestuur in leeftijd, culturele achtergrond en afkomst om te komen tot een stichting die een verschil kan maken voor Apeldoorners in de buurt.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING
 
Vacature Secretaris Bestuur
(4-8 uur per maand)
 
Stichting Samenspraak is op zoek naar een secretaris met passie voor verbinden, samenwerken, luisteren en tegengaan van discriminatie en uitsluiting. We willen een divers bestuur in alle opzichten om met Samenspraak te komen tot een stichting die een verschil kan maken voor alle Apeldoorners.
 
Over Stichting Samenspraak
Stichting Samenspraak Apeldoorn wil discriminatie, uitsluiting en polarisatie tegen gaan. We doen dat door Apeldoorners met elkaar in gesprek te brengen middels een dialoog. Bij Stichting Samenspraak werken betrokken vrijwilligers en een betaalde medewerker die het projectbureau aanstuurt. Het projectbureau ondersteunt de vrijwilligers bij het organiseren van de activiteiten. Op het projectbureau werken een aantal vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkervaring opdoen en op die manier sneller aan het werk kunnen binnen een reguliere baan.
 
Wat ga je doen?
·        Beoordelen of ontvangen stukken onder de aandacht van het bestuur           gebracht moeten worden
·        Zorgen dat bestuursleden en betrokkenen op tijd beschikken over                 relevante informatie
·        Relevante informatie verzamelen, ordenen en beheren in een                       toegankelijk archief
·        Samen met de voorzitter de agenda voorbereiden
·        Verslaglegging van vergaderingen
·        Vergaderstukken, verslagen en agenda naar bestuursleden sturen
·        Overige correspondentie verrichten
·        Samen met de voorzitter het beleidsplan en jaarverslag opstellen
·        De inschrijving bij de Kamer van Koophandel bewaken
·        Contracten opstellen naar derden
·        Ondersteunen van het projectbureau bij het opstellen van contracten
 
Wat bieden wij?
·        Een zinvolle en afwisselende taak die van belang is voor Apeldoorn             en gewaardeerd wordt door de gemeentelijke overheid
·        Leuke contacten met boeiende mensen
·        Een mooie aanvulling voor je CV
·        Voldoende budget om initiatieven uit te voeren of te ondersteunen
·        Vergoeding van je (eventuele) onkosten.
 
Wie ben jij?
Voor de rol van secretaris beschik je over de volgende capaciteiten en vaardigheden:
 
·        Leidinggevende capaciteiten
·        Kennis van software (Google Drive, Microsoft Office)
·        Dienstverlenende instelling
·        Organisatievermogen
·        Bestuurlijke ervaring
·        Kennis van en affiniteit met de organisatie
·        Teamspeler
·        Goede sociale eigenschappen
·        Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 
Voel jij je aangesproken door bovenstaande tekst? Stuur dan voor 10 januari 2021 je CV en motivatie naar [email protected]

 Voor meer informatie ga naar https://samenspraakapeldoorn.nl of neem contact op met onze voorzitter Kirsten Regtop via email: [email protected]


 

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Samenspraak Apeldoorn (Apeldoorn in Dialoog)

Stichting Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven.

We zijn in de buurt en organiseren evenementen waar Apeldoorners met elkaar in dialoog kunnen gaan. Hiervoor leidt Samenspraak Apeldoorners tot gespreksbegeleiders op die de gesprekken begeleiden volgens de Dialoogmethode.

Wij nemen als stichting Samenspraak ook zelf het initiatief voor het organiseren van de gesprekken, zodat op verschillende plekken in Apeldoorn mensen met diverse achtergronden met elkaar in samenspraak kunnen komen.

Stichting Samenspraak is een initiatief van Apeldoorners. Belangrijke kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, kwaliteit, waardering, aansluiting, diversiteit, inclusiviteit en samenwerking.