Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Laat je graag de hersenen kraken m.b.v. een braintrainer?

Structureel werk · 1–3 uur/week
Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleiden
Ouderen
Activiteit Delen
KleinGeluk
#42343
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Laat-je-graag-de-hersenen-kraken-mbv-een-braintrainer/42343 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de locatie Avondzon zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de Braintrainer.

Uitgebreide omschrijving

De Braintrainer is een soort computer waarmee men op eenvoudige wijze (geheugen)spelletjes kan uitvoeren door het beeldscherm aan te raken. Je gaat een bewoner begeleiden maakt er een gezellig moment van waarbij er leuke gesprekken kunnen zijn.


Er is geen vast moment voor de braintrainer. De dag en het tijdstip wordt met elkaar afgesproken.


 "Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 

 

 

Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl 

 

 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Laat je graag de hersenen kraken m.b.v. een braintrainer?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.