Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Kom je koffie schenken op de etages in Sainte Marie?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Arnhemseweg 279, 7333 NC Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contact
Activiteit Delen
KleinGeluk
#42555
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Kom-je-koffie-schenken-op-de-etages-in-Sainte-Marie/42555 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij de locatie Sainte Marie zijn wij op zoek naar vrijwilligers die koffie willen schenken op de etages en tevens een praatje willen maken met de bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Elke dag wordt er om 10.00 uur en om 18.30 uur een koffieronde gedaan op de etages. De ouderen krijgen een kopje koffie/thee op het appartement en sommige bewoners vinden het heerlijk om even een praatje te maken.


Er zijn nog verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar.


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug"

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn.


Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.


Als vrijwilliger ben je verzekerd ( WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan.Heb je interesse?

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected]

www.kleingeluk.nl

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Kom je koffie schenken op de etages in Sainte Marie?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.