Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Houd je van een 3 gangen menu uitserveren?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Arnhemseweg 279, 7333 NC Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
KleinGeluk
#44556
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Houd-je-van-een-3-gangen-menu-uitserveren/44556 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in het restaurant een 3- gangen keuzemenu aan de ouderen te serveren.

Uitgebreide omschrijving

Bij de locatie Sainte Marie begin je met de de tafels indekken waarna de bewoners komen om te eten. Het 3-gangen keuzemenu wordt afgesloten met een kopje koffie. Nadat de bewoners weg zijn, help je met het afruimen van tafels.


Op de volgende dagen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers: op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 

 

 

Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl 

 

 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Houd je van een 3 gangen menu uitserveren?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.