Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Heb jij tijd voor een ontmoeting?

Structureel werk · 0–1 uur/week
Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn, Nederland
Ouderen
Activiteit Delen
KleinGeluk
#42250
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Heb-jij-tijd-voor-een-ontmoeting/42250 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een bewoner te bezoeken, samen te wandelen of gewoon iets gezelligs te ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Bij de locatie Avondzon zijn er bewoners die graag een bezoekje ontvangen, met een vrijwilliger wil wandelen, een leuk uitstapje in de buurt wil maken, of gewoon zijn/haar verhaal kwijt wil.


Er zijn ook ouderen met dementie die het gezellig vinden om bezoek te ontvangen.


De tijdstippen van de bezoeken stem je met elkaar af.


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug"


KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn.


Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.


Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan.Heb je interesse?

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected]


 


 


 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Heb jij tijd voor een ontmoeting?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.