Skip Sidebar

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Ben je graag met mannen onder elkaar?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Arnhemseweg 279, 7333 NC Apeldoorn, Nederland
Buiten
Ouderen
Activiteit Delen
KleinGeluk
#42255
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Ben-je-graag-met-mannen-onder-elkaar/42255 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het gezellig vindt om aan te sluiten bij de mannengroep.

Uitgebreide omschrijving

Bij de locatie Sainte Marie zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om aan te sluiten bij de mannengroep. Op vrijdag komen een aantal mannen bij elkaar om samen gezellig de middag door te brengen. Elke week is er een andere activiteit die de medewerker welzijn gaat voorbereiden. De middag wordt afgesloten met een hapje en drankje.


Elke vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur komen de mannen bij elkaar.


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 

 

 

Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl 

 

 
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Ben je graag met mannen onder elkaar?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.