Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Kinderboerderij Laag Buurlo heeft een recreatief, educatief en therapeutisch karakter. Het welzijn van de dieren staat bij de kinderboerderij hoog in het vaandel. De medewerkers, de vrijwilligers en ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Vrijwilliger Moes/pluktuin

Vrijwilliger Moes/pluktuin

Structureel werk · 1–8 uur/week · Start vanaf 1 mrt 2024
Homerusstraat, 7323 PX Apeldoorn, Nederland
TuinierenBuiten
Natuur & MilieuBuurt & omgevingWelzijn
Dit is een vacature voor de campagne Goed Doen Voelt Goed.
Activiteit Delen
Kinderboerderij Laag Buurlo
#76963
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Kinderboerderij-Laag-Buurlo/activiteiten/Vrijwilliger-Moespluktuin/76963 om je aan te melden

Contactpersoon

Kinderboerderij Laag BuurloStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Dit jaar gaan wij beginnen met het opzetten van een moes/pluktuin voor en door de buurt. Wij zoeken dus nog nieuwe vrijwilligers die ons daar bij gaan helpen.

Uitgebreide omschrijving

Dit jaar gaan wij beginnen met het opzetten van een moes/pluktuin voor en door de buurt. Achter op ons terrein hadden we nog een stuk taluutwei over waar we niet veel mee doen. Dus bedachten we een plan hoe we dit stuk wel goed kunnen gaan gebruiken en er voor onze bezoekers meer te beleven valt. Ook willen we de buurt meer gaan betrekken bij het opzetten en onderhouden van deze tuin. Momenteel is het nog een weiland dus we gaan helemaal blanco beginnen.

Wij zoeken vrijwilligers met en zonder expertise op dit gebied maar vooral mensen met veel passie die er samen met ons wat moois van willen maken voor onze bezoekers.

Tijdens onze openingstijden gaan we er mee aan de slag.


Heeft u interesse neem dan vooral contact met ons op!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Kinderboerderij Laag Buurlo

Kinderboerderij Laag Buurlo heeft een recreatief, educatief en therapeutisch karakter. Het welzijn van de dieren staat bij de kinderboerderij hoog in het vaandel. De medewerkers, de vrijwilligers en een aantal medewerkers met een lichamelijke en/of geestelijke handicap doen hun uiterste best het de bezoekers naar hun zin te maken.

Naast de bezoekers uit de wijk, ontvangt de kinderboerderij ook regelmatig groepen met kinderen van peuterspeelzalen en scholen. Verder worden er kinderboerderijlessen gegeven aan groep 3 en 4 van het basisonderwijs.