Skip Navigation
Skip Sidebar
GIGANT

GIGANT

Non-profit

Over ons

Bij dé culturele hangout in Apeldoorn ben je voor film, kunsteducatie en podiumkunst aan het goede adres.

Kunst & cultuur
Deel
 Coordinator gezocht theatergroep WirWar

Coordinator gezocht theatergroep WirWar

Structureel werk
Nieuwstraat 377, 7311 BR Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
GIGANT
#42392
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Gigant-markant-in-cultuur/activiteiten/Coordinator-gezocht-theatergroep-WirWar/42392 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

WirWar, theatergroep zoekt voor haar werkgroep een enthousiaste coördinator. De spelers hebben allemaal (niet) aangeboren hersenletsel. Een werkgroep ondersteund de theatergroep. Deze werkgroep bestaat uit mensen met hersenletsel en medewerkers van GIGANT, markant in cultuur en MEE Veluwe.
Voor deze groep zoeken wij een enthousiaste (vrijwillige) coördinator.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

In 2017 is in Apeldoorn, in GIGANT, theatergroep WirWar van start gegaan. Spelers hebben allemaal (niet) aangeboren hersenletsel. De ervaringen met dagelijks leven met hersenletsel, nemen we mee in het maken van onze voorstellingen. Onze deskundigheid wordt ingezet om in theatervoorstellingen te vertellen over hersenletsel zodat anderen geinspireerd, geinformeerd worden en er meer begrip, geduld, respect en (h)erkenning ontstaat.  

Werkzaamheden

  • De coordinator bewaakt de continuiteit van de plannen 
  • De wekgroep communiceert over WirWar en haar voorstellingen. De coordinator neemt hierin het voortouw en bewaakt te voortgang. Tevens is hij/zij voorzitter van de werkgroepoverleggen
  • De werkgroep zorgt samen met haar partners voor voldoende voorstellingen. De coordinator neemt hierin het voortouw en bewaakt de voortgang.

Wij vragen

Voor de werkgroep van WirWar zoeken wij iemand (die weet heeft of) zich in kan leven in de wereld van mensen met hersenletsel en affiniteit heeft met theater. Maar ook iemand die in staat is samen met de werkgroep en partners uitvoering te geven aan de plannen. Iemand met talent op gebied van PR, netwerken, innovatie en het verwerven van financien. 

Wij bieden

De leden van de werkgroep en spelers zijn allemaal erg enthousiast bezig met de doelstellingen van WirWar. We bieden veel plezier, ontroering en voldoening bij het samen WirWar uit te bouwen en op de kaart te zetten. De coordinator heeft rechtstreeks contact met de medewerker van Gigant.

Tijdsbesteding

De werkgroep vergadert eenmaal per kwartaal. Daarnaast zijn enkele uren per week nodig voor deze taken.

 

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > GIGANT > Coordinator gezocht theatergroep WirWar

Over GIGANT

Bij dé culturele hangout in Apeldoorn ben je voor film, kunsteducatie en podiumkunst aan het goede adres.