Skip Sidebar

Over ons

Zorg bieden in de thuissituaties

Welzijn
Deel

Nachtvlinder

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 5 okt 2022
Regentesselaan 2, 7316 AC Apeldoorn, Nederland
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Kap, vrijwillige Hulpdienst en Steunpunt Mantelzorg
#57336
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Kap-vrijwillige-Hulpdienst-en-Steunpunt-Mantelzorg/activiteiten/Nachtvlinder/57336 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij er 's nachts voor iemand zijn dan ben ik op zoek naar jou. Als vrijwilliger pall. terminale waak jij bij iemand thuis.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij iets betekenen voor iemand in zijn of haar laatste levensfase en hou je van de stilte en de bijzondere sfeer van de nacht? Dan zou je een hele goede ‘nachtvlinder’ kunnen zijn.


Mensen die thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving, willen sterven kunnen een beroep doen op ondersteuning van de Kap. Als 'nachtvlinder' (vrijwilliger voor de nacht) ben je er niet alleen voor de stervende, maar ook voor de mantelzorger(s). Doordat jij ’s nachts bij de zieke waakt, krijgt de mantelzorger de gelegenheid om op adem te komen en kunnen de naasten ‘s nachts slapen. Hierdoor kunnen zij de zorg langer volhouden. Zo lever je een wezenlijke bijdrage aan een zo mooi mogelijke laatste periode van het leven.


Als nachtvrijwilliger werk je zelfstandig en wanneer het jou uitkomt. Ervaring in de zorg is niet vereist, wel betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Je krijgt een uitgebreide training, begeleiding en onkostenvergoeding.


Wil je meer weten bel of mail me dan.

Op 5 oktober start er een uitgebreide training.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over De Kap, vrijwillige Hulpdienst en Steunpunt Mantelzorg