Post | juni 2022 | Nieuws | 1 min lezen

GoldenSports in de wijk Orden zoekt een vrijwilliger met passie voor bewegen

Als vrijwilliger bij GoldenSports neem je deel aan de beweegactiviteit voor 55 plussers in de wijk Orden.


Ze beginnen met een kopje koffie bij de ontmoetingsplek Orca en daarna gaan ze naar het Cruyff Court aan de Morinistraat om lekker met elkaar te bewegen. Er worden verschillende oefeningen gedaan om kracht, balans, coördinatie en conditie te verbeteren. Daarnaast is sport en spel een belangrijk onderdeel van het programma. Met plezier samen bewegen!


Wat ga je doen

Als vrijwilliger werk je nauw samen met de trainster en ondersteun je haar tijdens de activiteit. Bijvoorbeeld door deelnemers die wat moeilijker meekomen extra tips te geven en te motiveren. Ook kan je de trainer wat administratieve taken uit handen nemen zoals het bijhouden van de deelnemerslijst en het innen van de betalingen.


Daarnaast vinden ze het sociale aspect ook erg belangrijk! Als vrijwilliger kan je hier ook een rol in spelen door mensen te bellen die een tijdje niet geweest zijn of een activiteit te ondernemen met de groep. In overleg kunnen ze kijken welke taken het beste bij jou passen.


Tijdinvestering

Elke maandag van 10.30 uur tot 12.00 uur.


Meer informatie?

Vind je het leuk om te bewegen in een groep met 55 plussers? Heb je een binding met de wijk Orden en wil je je netwerk hier vergroten? Ben je sociaal en weet je anderen te motiveren? Meld je dan aan, ze zijn blij met je hulp! Heb je nog vragen of wil je je aanmelden kijk op >GoldenSports | Apeldoorn Pakt Aan

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Inloopspreekuur OV-reisadvies

| Nieuws
De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven ...
Lees meer

Humanitas Apeldoorn zoekt vrijwilligers voor de activiteit Begeleide Omgangs Regeling. (BOR)

| Nieuws
Vacature van de week: Humanitas Apeldoorn zoekt vrijwilligers voor de activiteit Begeleide Omgangs Regeling ...
Lees meer