Skip Sidebar

GoldenSports

Club, vereniging of andere

Over ons

Beweegactiviteiten voor senioren in de buitenlucht.

Deel

Vrijwilliger bij GoldenSports in de wijk Orden

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 27 jun 2022
Morinistraat, 7312kb Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenSport
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
GoldenSports
#53514
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/GoldenSports/activiteiten/Vrijwilliger-bij-GoldenSports-in-de-wijk-Orden/53514 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor bewegen en wil je dit delen met andere mensen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger bij GoldenSports neem je deel aan de beweegactiviteit voor 55 plussers in de wijk Orden. Deze activiteit is elke maandag van 10.30 uur tot 12.00 uur.

We beginnen met een kopje koffie bij de ontmoetingsplek Orca en daarna gaan we naar het Cruyff Court aan de Morinistraat om lekker met elkaar te bewegen. Er worden verschillende oefeningen gedaan om kracht, balans, coördinatie en conditie te verbeteren. Daarnaast is sport en spel een belangrijk onderdeel van het programma. Met plezier samen bewegen!


Wat ga je doen

Als vrijwilliger werk je nauw samen met de trainster en ondersteun je haar tijdens de activiteit. Bijvoorbeeld door deelnemers die wat moeilijker meekomen extra tips te geven en te motiveren. Ook kan je de trainer wat administratieve taken uit handen nemen zoals het bijhouden van de deelnemerslijst en het innen van de betalingen.

Daarnaast vinden we het sociale aspect ook erg belangrijk! Als vrijwilliger kan je hier ook een rol in spelen door mensen te bellen die een tijdje niet geweest zijn of een activiteit te ondernemen met de groep. In overleg kunnen we kijken welke taken het beste bij jou passen.

Dus vind je het leuk om te bewegen in een groep met 55 plussers? Heb je een binding met de wijk Orden en wil je je netwerk hier vergroten? Ben je sociaal en weet je anderen te motiveren? Meld je dan aan, we zijn blij met je hulp!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > GoldenSports > Vrijwilliger bij GoldenSports in de wijk Orden

Over GoldenSports

Beweegactiviteiten voor senioren in de buitenlucht.