Post | april 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Dat schiet lekker op zo!

Positief Coachen Apeldoorn Cortenbosch

Een fanatieke vader (tevens coach) en een zoon die daar best wat last van heeft. Want je hebt fanatiek en fanatiek. In een vijf kwartier durende theatervoorstelling werden woensdagavond 13 april veel herkenbare situaties geschetst die menig aanwezige deed lachen om vervolgens geconfronteerd te denken: dat heb ik ook weleens zo gedaan. Met ook veel aandacht voor hoe het werkt als je nadenkt over je eigen gedrag.

 

Coaches, trainers, bestuurders en andere geïnteresseerden werden uitgenodigd om in het gastvrije Veluws College Cortenbosch de voorstelling met de titel 'Dat schiet lekker op zo!' te komen bekijken. Zo'n 60 aanwezigen hadden een heerlijk theateravondje. "Dit hadden veel meer mensen moeten zien", aldus één van de bezoekers. Vertegenwoordigers van meerdere verenigingen gaven aan dat ze binnen de vereniging de voorstelling ook graag willen gaan aanbieden. Mooie complimenten voor de theatergroep, die zich hiermee inzet voor het creëren van een positief sportklimaat bij sportverenigingen.

 

De voorstelling is uitgevoerd door Stichting Positief Coachen, aangeboden door de werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn en mede mogelijk gemaakt vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Eerste editie Vrijwilligersroute met bijpassende inspiratiesessie

| Nieuws
Eerste editie Vrijwilligersroute met bijpassende inspiratiesessie. Doet jouw organisatie ook mee?

Dit jaar ...
Lees meer

WBTR-stappenplan: gratis ondersteuningssessie op 8 september

| Nieuws
Op woensdag 8 september a.s. is er een online ondersteuningssessie voor gebruikers van het WBTR-stappenplan ...
Lees meer

Mondkapjes terug in zorginstellingen

| Nieuws
Als u vrijwilligerswerk wil gaan doen, in een zorgorganisatie, houd er dan rekening mee dat het dragen van een ...
Lees meer