Post | april 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Dat schiet lekker op zo!

Positief Coachen Apeldoorn Cortenbosch

Een fanatieke vader (tevens coach) en een zoon die daar best wat last van heeft. Want je hebt fanatiek en fanatiek. In een vijf kwartier durende theatervoorstelling werden woensdagavond 13 april veel herkenbare situaties geschetst die menig aanwezige deed lachen om vervolgens geconfronteerd te denken: dat heb ik ook weleens zo gedaan. Met ook veel aandacht voor hoe het werkt als je nadenkt over je eigen gedrag.

 

Coaches, trainers, bestuurders en andere geïnteresseerden werden uitgenodigd om in het gastvrije Veluws College Cortenbosch de voorstelling met de titel 'Dat schiet lekker op zo!' te komen bekijken. Zo'n 60 aanwezigen hadden een heerlijk theateravondje. "Dit hadden veel meer mensen moeten zien", aldus één van de bezoekers. Vertegenwoordigers van meerdere verenigingen gaven aan dat ze binnen de vereniging de voorstelling ook graag willen gaan aanbieden. Mooie complimenten voor de theatergroep, die zich hiermee inzet voor het creëren van een positief sportklimaat bij sportverenigingen.

 

De voorstelling is uitgevoerd door Stichting Positief Coachen, aangeboden door de werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn en mede mogelijk gemaakt vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Bij de Klup kan iedereen zichzelf kan zijn.

Leuke vrijwilligers vacatures bij de Klup

| Nieuws
Bij de Klup kan iedereen zichzelf kan zijn.
Lees meer
Wil jij meer jongeren bij jouw organisatie betrekken? En/of heb je (veel) kennis over dit onderwerp te delen? Doe dan mee aan de Hackaton Jongeren.

Hackaton Jongeren

| Nieuws
Wil jij meer jongeren bij jouw organisatie betrekken? En/of heb je (veel) kennis over dit onderwerp te delen? ...
Lees meer
Ook dit jaar, voor de 4e keer, deelt de gemeente weer lintjes uit om toch een aantal Apeldoornse helden in het zonnetje te zetten. Iemand aanmelden is mogelijk en kan tot 1 oktober.

Wie nomineer jij voor een jeugdlintje?

| Nieuws
Ook dit jaar, voor de 4e keer, deelt de gemeente weer lintjes uit om toch een aantal Apeldoornse helden in het ...
Lees meer