Post | april 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Dat schiet lekker op zo!

Een fanatieke vader (tevens coach) en een zoon die daar best wat last van heeft. Want je hebt fanatiek en fanatiek. In een vijf kwartier durende theatervoorstelling werden woensdagavond 13 april veel herkenbare situaties geschetst die menig aanwezige deed lachen om vervolgens geconfronteerd te denken: dat heb ik ook weleens zo gedaan. Met ook veel aandacht voor hoe het werkt als je nadenkt over je eigen gedrag.

 

Coaches, trainers, bestuurders en andere geïnteresseerden werden uitgenodigd om in het gastvrije Veluws College Cortenbosch de voorstelling met de titel 'Dat schiet lekker op zo!' te komen bekijken. Zo'n 60 aanwezigen hadden een heerlijk theateravondje. "Dit hadden veel meer mensen moeten zien", aldus één van de bezoekers. Vertegenwoordigers van meerdere verenigingen gaven aan dat ze binnen de vereniging de voorstelling ook graag willen gaan aanbieden. Mooie complimenten voor de theatergroep, die zich hiermee inzet voor het creëren van een positief sportklimaat bij sportverenigingen.

 

De voorstelling is uitgevoerd door Stichting Positief Coachen, aangeboden door de werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn en mede mogelijk gemaakt vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Doe mee met Rabo ClubSupport

| Nieuws
Bankiert jouw vereniging of stichting bij Rabobank, dan is dit een kans om geld op te halen door middel van ...
Lees meer

Doe mee met Kern met Pit en krijg 1.000 euro!

| Nieuws
Wil je ook graag een buurtmoestuin, een speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander ...
Lees meer

Waarom vrijwilligerswerk doen?

| Nieuws
Tegenwoordig kun je je makkelijker dan ooit inzetten voor doelen die je belangrijk vindt en kun je ...
Lees meer